Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswageny Up! a Polo: Do Ženevy s aparaturou od Beats Electronics

Jan Mička
Diskuze (2)
Edice Beats těží hlavně z nabídky pořádné hudební aparatury. V Ženevě uvidíme dva takto vybavené modely Volkswagenu.

Volkswagen v Ženevě představí koncept městského crossoveru s názvem T-Cross postavený na základech modelu Polo, modernizovaný minivůz Up! s litrovým TSI pod kapotou a stále se spekuluje také o faceliftu Golfu. Vedle toho zde uvidíme i nové verze stávajících modelů.

Řeč je současné generaci Pola a zmíněném modelu Up!, které dorazí v mladicky laděných edicích Beats. V podstatě půjde o podobný výtvor, jaký předvedl Fiat již v roce 2013 u modelu 500L. Společnost Beats Electonics, založená v roce 2008 známým producentem Dr. Dre a Jimmym Iovinem, poskytla aparaturu o výkonu 300 W, osmikanálový zesilovač a high-end reproduktory a Volkswagen se postaral o zbytek. Podle oficiálních informací má systém zaručit křišťálově čistý zvuk bez ohledu na to, jaký hudební žánr si pustíte.

Oba vozy jsou od běžných verzí odlišeny také vzhledově. Model Up! dostal litá patnáctipalcová kola, speciální polepy karoserie, kontrastní lakování střechy a vnějších zpětných zrcátek, multifunkční volant a barevně sladěné pásy. Polo na tom bude velmi podobně, dostane pouze o palec větší kola nebo speciální provedení sedadel a výplní dveří. Jak jsme uvedli již dříve, Up! Beats v rámci rozšiřování nabídky skutečně vstoupí do prodeje, o Polu se však v tomto ohledu (zatím) nemluví.

Jan Mička
Diskuze (2)
26. 2. 2016 23:25
Konecne pekne male auto...
Libi se mi Fiat 500, ale ta kvalita.... :-(
Tohle ma konecne slusny interier (uz zadne cervene podsviceni!) a vypada to, ze opravili i ten puvodne divny zadek.
26. 2. 2016 17:17
Oprava
Opravte si rok.Je to rok 2008,ne 2088.