Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volvo S60 a V60 Edition: Atraktivní exteriér i interiér

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Volvo nabídne modely S60 a V60 ve speciálním vydání Edition, které charakterizuje řada stylových prvků.

Automobilka Volvo se chystá zahájit výrobu speciální série modelů S60 a V60 Edition pro modelový rok 2017. Tyto vozy pak mají nabídnout celou řadu atraktivních úprav interiéru i exteriéru, podtrhujících jejich dynamický vzhled.

Volva S60 a V60 Edition budou standardně vybavena sportovními sedadly s koženým čalouněním v černém provedení Offblack nebo v béžovém odstínu Soft Beige, která doplní černé polstrování stropu.

Volant, který lze objednat i s funkcí vyhřívání, bude dekorován kontrastním prošíváním, jímž je opatřena i manžeta řadicí páky. K dispozici budou dva druhy dekorativního obložení interiéru. Standardem bude hliníkové v provedení Milled Aluminium a na přání má být dostupné černě lakované Piano Black.

V případě exteriéru bude k dispozici několik nových barev včetně expresivního modrého metalického odstínu Mussel Blue a pískového laku Luminious, jimiž se mohou pochlubit i modely S90, V90 a XC90.

Volva S60 a V60 Edition budou dostupná se dvěma novými variantami kol, jež mají svým vzhledem podtrhnout dynamický charakter vozu. Konkrétně se jedná o 17-palcová kola Rodinia s výbrusy v provedení Diamond Cut a 18-palcová kola Tucan.

Aby bylo dosaženo ideálního souladu s novými koly, mají být modely Edition vybaveny i celou řadou dekorativních prvků v leskle černém provedení, mezi něž patří například vsazení v předním a zadním nárazníku nebo maska chladiče, která je zdůrazněna horizontálními chromovanými žebry.

Mimoto se modely Edition již ve standardní výbavě pochlubí integrovanými koncovkami výfuku, sklopnými vnějšími zpětnými zrcátky a zadním parkovacím asistentem.

Ceny a termín uvedení na trh modelů S60 a V60 Edition prozatím Volvo Cars nezveřejnilo.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
21. 3. 2016 12:03
Re: Exterér
Jo, tak to by mě také zajímalo >:D
Avatar - dewill
21. 3. 2016 10:23
Exterér
a fotky interiéru jsou kde?