Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zetor Tractor Show 2014 míří i do České republiky

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
Oblíbenou předváděcí akci pro odborníky i širokou veřejnost již čtvrtým rokem pořádá společnost Zetor Tractors.

Tradici svých akcí pro fanoušky, zákazníky, dealery a obchodní partnery zahájila společnost Zetor Tractors v roce 2011 u příležitosti oslav 65. výročí značky Zetor.

Letošní ročník Zetor Tractor Show je výjimečný zejména počtem zastávek a navštívených zemí. Ve 20 státech se mohou diváci těšit na 120 samostatných akcí. Čtyřnásobné navýšení poštu zemí v porovnání s loňským rokem je důkazem vysoké obliby předváděcích akcí u zákazníků brněnského výrobce traktorů Zetor.

Zetor Tractor Show letos odstartovala 3. března v Holandsku, odkud pokračovala do Francie, Belgie a Maďarska. V porovnání s předchozími ročníky zamíří tato akce i do řady nových zemí, mezi které patří Irsko, Řecko či Švédsko.

Na domácí půdě se Zetor Tractor Show představí ve druhé polovině května na čtyřech různých místech. Prvním z nich bude 20. května obec Horšíc u Horšovského Týna a hned 21. května akce zamíří do Třeboně. O necelý týden později se 27. května představí v Přerově a poslední akce se uskuteční 29. května ve Stříteži u Českého Těšína.

Všechny akce budou probíhat mezi 10. a 16. hodinou. K vidění a vyzkoušení bude celé portfolio traktorů značky Zetor i vybraná příslušenství. Hlavní hvězdou se samozřejmě stane letošní novinka Forterra HD, kterou budou doplňovat zástupci modelových řad Major, Proxima a Forterra HSX. V akci se předvedou i nové čelní nakladače Zetor System. Podruhé se na předváděcí akci mohou návštěvníci vypravit v říjnových dnech letošního roku.

Hlavním tématem Zetor Tractor Show 2014 je efektivita. Adam Žert, ředitel prodeje a marketingu společnosti Zetor Tractors a.s. k tomu uvedl, že efektivita prostupuje celou filozofií společnosti a patří také mezi klíčová kritéria při výběru jejích obchodních partnerů.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
Avatar - dolfi
16. 5. 2014 20:56
Prodávám pašíka...
...a jdu do Zetora >:D :-! 8-s >:-[]
16. 5. 2014 17:38
Re: Pěkný stroj
No to jich moc neznáte. A dělat si názor jenom podle internetových hospod taky moc informací nedá, zas tolik zemědělců u internetu nesedí a netlachá. Navíc, kdoví jestli to jsou opravdoví majitelé, třeba jenom internetové "gerily" konkurence řádí s negativními "zkušenostmi" .
Avatar - WinDiesel
16. 5. 2014 16:20
Re: Pěkný stroj
No Zetor se prosazuje nízkou cenou a šetřením na straně plnění emisí. Platí poučka "nejsem tak bohatý abych si mohl dovolit kupovat levné věci". A vzhledem k tomu, že hodně z našich zemědělců má k dispozici značné dotace, proč by kupovali "Fiat 500 s dvouválcem když si mohou koupit Éčko v plné palbě" ???
16. 5. 2014 11:47
Re: Pěkný stroj
Já se znám osobně se dvěma podnikateli, kteří mají nějaký ten velkostatek a oba nadávají na Zetor a už jim na pole nikdy nesmí. Nahradily je Valtry, Landini a MCormik. Asi na tom bude něco pravdy, protože např na farmweb nebo nasetraktory taky na Zetor nepějí moc chvály.
16. 5. 2014 11:16
Re: Pěkný stroj
JO
TAM JDU !!

MUSÍM SE JICH ZEPTAT PROČ SAKRA FURT PRÁŠEJ RAKA Z DÍZLU A NEFÓKLI TAM ČISTIČKU SAJRAJTU HHO [odkaz] [odkaz] ;-)

>:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]