3+10 důvodů, proč navštívit autorizovaný servis Peugeot právě teď

Komerční prezentace

Skvělá zpráva pro všechny majitele vozů Peugeot! Nyní je pravý čas pro návštěvu autorizovaného servisu. Ať už máte novější či starší auto, ať už je v perfektní kondici nebo potřebuje něco vylepšit, nečekejte a vyrazte k nejbližšímu koncesionáři Peugeot teď hned! Přinášíme 3 důvody, proč se tam vypravit s vozem jakéhokoli věku a 10 důvodů, které budou zajímat hlavně majitele starších vozů.

Ve všech autorizovaných servisech značky Peugeot můžete aktuálně zakoupit zimní příslušenství se slevou 20 %, druhou sadu kol z lehkých slitin se slevou až 39 % a za kompletní podzimní prohlídku zaplatíte pouhých 399 Kč. Tyto tři argumenty nepochybně zlákají každého majitele vozu Peugeot. Možná kromě těch, kteří vlastní starší vůz. Ti si často kladou otázku: „Vyplatí se u starého vozu jezdit do drahého autorizovaného servisu? Nevystačím si s levnější garážovou opravnou?“ Odpověď je jednoznačná: ano, vyplatí! Důvodů, proč svěřit i starší ojetý vůz profesionálům, je celá řada – přinášíme deset nejdůležitějších.

Důvod č. 1 – Cena opravy


Říká se, že peníze jsou vždy až na prvním místě, a nejinak je tomu i u cen za servis auta. Každý samozřejmě hledá nejvýhodnější nabídku, a tu vám díky programu Peugeot, Každý věk má své výhody, nabídnou přímo v autorizovaném servisu. Na originální díly je poskytována sleva, která je tím vyšší, čím starší je vaše auto.

Důvod č. 2 – Ještě výhodnější repasované díly


Vybrané díly (například filtry pevných částic FAP) nechává Peugeot odborně repasovat tak, aby byla garantována jejich plná funkčnost srovnatelná s novým originálním dílem. Takové díly jsou cenově ještě výhodnější a je na ně samozřejmě poskytována záruka jako na nový díl.

Důvod č. 3 – Správný postup při opravě


Nutnou součástí správné opravy či servisu vozu je také 100% dodržování pracovních postupů stanovených výrobcem. Jen v autorizovaném servisu máte jistotu, že bude celá oprava provedena správně.

Důvod č. 4 – Bezpečnost


Pouze použití originálních náhradních dílů s garancí jejich správné montáže je zárukou udržení vysoké úrovně bezpečnosti vašeho auta.

Důvod č. 5 – Spolehlivost


Díky tomu, že originální díly jsou identické s těmi, které jsou použity při samotné výrobě vozu, může se majitel i staršího vozu plně spolehnout na jejich trvanlivost.

Důvod č. 6 – Funkčnost


To samé platí i o jejich 100% funkčnosti, protože díly jsou autorizovaným servisem objednávány přímo pro konkrétní vůz.

Důvod č. 7 – Komfort a jízdní vlastnosti


Pouze, pokud je automobil jako celek stále udržován originálními díly, nabízí řidiči a posádce očekávanou úroveň komfortu a jízdních vlastností.

Důvod č. 8 – Záruka


Na originální náhradní díly poskytuje Peugeot samozřejmě plnou záruku, neboť si je jistý jejich kvalitou.

Důvod č. 9 – Profesionální příjem zakázky


Již při samotném příjmu vašeho vozu do servisu vám bude zkušeným technikem přesně vyčíslena cena opravy týkající se jak dílů, tak práce, protože každý servisní úkon má přesně stanovenou délku trvání.

Důvod č. 10 – Nižší ztráta hodnoty ojetého vozidla


Každý zodpovědný motorista musí uznat, že zmíněné hlavní výhody opravy a údržby staršího Peugeotu v autorizovaném servisu dávají skutečně smysl a zároveň prokazatelně přispívají k nižší ztrátě hodnoty ojetého vozu.

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly