Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Alfa Romeo 147 Linea Rossa za 489.000,-Kč

Ondřej Láník
Diskuze (91)
Český dovozce vozů Alfa Romeo přichází na trh s nabídkou speciální edice Alfa Romeo 147 Linea Rossa za 489.000,-Kč. Akční model vychází ze základní pětidveřové verze 147 1,6 TS (77 kW) Progression a je nabízen s bohatou standardní výbavou.

Český dovozce vozů Alfa Romeo přichází na trh s nabídkou speciální edice Alfa Romeo 147 Linea Rossa za 489.000,-Kč. Akční model vychází ze základní pětidveřové verze 147 1,6 TS (77 kW) Progression a je nabízen s bohatou standardní výbavou.

Ta obsahuje například ABS + EBD, 6 airbagů, manuálně regulovanou klimatizaci, centrální zamykání, elektricky ovládaná zrcátka s vyhříváním, autorádio s RDS a kazetovým přehrávačem + 6 reproduktorů, imobilizér, tónovaná skla nebo výškově a podélně nastavitelný volant.

Základní motorizace umožňuje Alfě 147 zrychlení z 0 na 100 km/h za 11,2 sekundy, nejvyšší rychlost činí 185 km/h, kombinovaná spotřeba činí 8,1 l/100 km.

Speciální série Alfa 147 Linea Rossa přináší zákazníkům cenovou výhodu několika desítek tisíc, ale je k dispozici jen v omezeném množství u všech autorizovaných dealerů Alfa Romeo.

Ondřej Láník
Diskuze (91)
5. 6. 2006 23:26
Re: AŤ ŽIJE ALFA - SHRNUJU
Ani slovem jsem za celou diskuzi nenapadl Alfu za jízdní vlastnosti...
5. 6. 2006 23:25
Re: AŤ ŽIJE ALFA - SHRNUJU
Volba rozumu? Co jiného než konfekce je 159 či 147? Máš pravdu, že počet prodaných kusů není měřítkem kvality... u Aston Martin... nikoliv ovšem ve střední třídě... tam to 159 těžce projíždí...
5. 6. 2006 22:12
Re: A je to tu zas
Děkuju ti za reakci, mistře Modeno :yes: Právě pro takové, jako jsi ty jsem... to nepsal. Ty víš přesně cos koupil a jsi rád ve svém krásném :yes: autě. A cejtíš k němu třeba velkou lásku... a užíváš si jízdu v něm... jistě. Jenže já tu musel psát o tom, že to tu pomalu vypadá, že 147 na 105 válcuje v dlouhým táhlým 911 v turbu... Tak to teda neválcuje ;-) Malá Alfa je velmi povedený vůz... má sportovní šmrnc. Přeju ti jen štastné kilometry... P.S. A toho Logana doufám, ode mne nebereš na vážno ;-)
5. 6. 2006 22:06
AŤ ŽIJE ALFA - SHRNUJU
Tak to se zase fanoušci ALFY předvedli. Jo, kolega MadPete jim dokonce musí radit s argumentací ;-) Paja je zoufalej od rána, tlačí mi sem sto koní v Apoštolu... a tak je nutno reagovat - Tak především, každá slušná automobilka si nedovolí ti prodat auto s jedním motorem, u každé slušné automobilky má motorizace jednotlivejch modelů své gradace. Jistě. Porovnej si sám základní motorizaci BMW1, Focusu, GOLFU atd... zjistíš, že jsou tařka shodné... a výkonově nikoliv oslnivé... ovšem je tu jeden zásadní problém - jedině fanouškové Alfy dělaj ze 105 koní ve 147 konkurenta Veyronu... proč?, tohle prostě nechápu. Nikdo přece neočekává, že základní Golf pojede jako GOLF GTI :yes: Nebo snad jo? A proč tu tedy alfisti tečou ze 105 koní v nižší střední? Tak o to jde. Jde totiž o to, že právě ta Alfa si musí na svou pověst dát setsakra pozor... ano, milí alfisté... to vy tu dokola předhazujete, že Alfa je dokonalé sportovní náčiní... že Alfa se přece miluje... jak která... Ovšem Alfa má jinej problém... dnes už vůbec nejde o to, jestli se ti zatáhnou tanga, když vyslovíš slovo ALFA ROMEO... jde o to, prodat... a to se moc nedaří... tady potkat 159 na silnici se rovná malému zázraku... Velkej model chybí úplně, 159 má ambice na nejhorší prodeje roku, 147 vaří včerejší čaj... Breru a GT od sebe takřka nerozeznáš, zepředu dokonce nerozezná 159 od Brery ani Bertoňák... no, tak tohle je ten obraz dokonalého sportovního náčiní? Podívej se na portfolio BMW... vždyť paleta modelů je tak rozsáhlá, že ji bez pomoci ani nedokážeš vyjmenovat... Jistě, němci... dokonalost, preciznost, kvalita... Tak když už teda chceš před světem obhajovat svou lásku... nehal ji do plášě dravce silnic... je to smutné, ale budeš muset zvolit poměrně usedlejší ohoz... P.S. Giulia... jo, to byly doby... Dnes, pokud chceš platit za znalce motorů a sportovních aut jako takovejch, ti nezbyde, než holt sedlat to dokonalé BMW... věř... že budeš neskonale spokojenej.
5. 6. 2006 21:45
Re: A je to tu zas
:-) No, to by se mi ani nemohlo podařit, viď... :-) ;-) Mercedes je jinej svět, jiná liga... už sto let...