Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Aplikace MyŠkoda přináší nové funkce. Umožní sledovat výrobu vozu a usnadní nabíjení

Daniel Fuglevič
Diskuze (40)

Škoda dále rozšiřuje možnosti své mobilní aplikace, některé novinky ale zatím uvádí na vybraných trzích mimo Česko.

Podobně jako výrobci modernizují své jednotlivé modely, vylepšení jsou stále nutnější také v oblasti mobilních aplikací, díky kterým lze dnešní vozy vzdáleně ovládat. Škoda tak přichází s rozsáhlou aktualizací své aplikace MyŠkoda, dále rozšiřující možnosti použití a konektivity majitelům nejnovějších škodovek.

Nově přináší Škoda do aplikace záložku Discover s novinkami, tipy a dalšími zprávami ze světa automobilky. Další novou funkcí je věrnostní program, v rámci něhož lze plnit různé výzvy a sbírat zákaznické body následně vyměnitelné za reklamní předměty. Tuto funkci automobilka spouští nejprve ve Velké Británii, Irsku, Francii a Španělsku, další trhy mají nicméně brzy následovat.

Na vybrané trhy (s vidinou postupného rozšíření) zatím míří také funkce Track & Explore, která umožní zákazníkům skrze aplikaci sledovat stav výroby svého nového vozu, naučit se používat jeho funkce nebo se dozvědět více o službách automobilky, například o službě Powerpass k nabíjení elektrických modelů.

Video se připravuje ...

Právě služba Powerpass je nově plně integrována do aplikace MyŠkoda. Samostatná aplikace se stejným jménem totiž přestala fungovat k 26. březnu. Uživatelé mohou přes Powerpass ovládat nabíjení (rovněž přes domácí nabíječky Škoda iV Chargers), volit tarif, hledat nabíječky na mapě a sledovat historii nabíjení.  

Aplikace MyŠkoda si nakonec ponechává řadu známých a dnes už standardních funkcí. Lze tedy sledovat stav vozu, informace o servisních prohlídkách, kontrolovat otevření dveří, oken či rozsvícení světel nebo z aplikace do auta předem odeslat naplánovanou trasu. U elektromobilů a plug-in hybridů je taky možné na dálku spustit klimatizaci.

MyŠkoda ve verzi 7 a vyšší je určena pro uživatele všech aktuálně vyráběných modelů Škoda, včetně těch se spalovacími motory vyrobenými po červenci 2020 a plug-in hybridními jednotkami. Pro majitele vozů vyrobených do července 2020 je určena aplikace MyŠkoda Essentials.

Daniel Fuglevič
Diskuze (40)

Doporučujeme

Avatar - Ozzman
7. 4. 2024 19:14
Re: MYŠkoda
O té nemluví :D
7. 4. 2024 18:57
Re: MYŠkoda
Vždyť ano. Každý z nas jezdí po Praze jinak. Takže je v poradku, že někdo zvolí roční síťovou jízdenku na MHD a někdo jede autem přes Prahu. Nicméně chtěl jsem naznačit, že kdyby lidem v mé situaci vyšla Praha vstříc, mohla by být méně zatížena hlukem a smradem. Totéž se týká poplatku za použití dálnice. Kilometrove mýtné je pro osobaky v nedohlednu. No tak jedu přes vesnice a chudakum čmoudim do predzahradek. Conclusion: ani český stát ani Česká města o ekologii nestojí. Asi za to může Babiš.
Avatar - Mikesus
7. 4. 2024 17:47
Re: MYŠkoda
Jo máš pravdu, 5.gen už je docela hezká.
Avatar - Mikesus
7. 4. 2024 17:46
Re: MYŠkoda
Ja, protoze jsi psal, že prius jede levněji než metro. A to je jen konkrétní tvá situace. Já třeba jezdim po Praze hodně, ale jezdím autem, protože se často přesouvam a zároveň vozím dost věcí. To by metrem šlo spatne a navíc by to trvalo mnohem déle.
Pokud ovšem někdo jezdi denne tam a zpět na konkrétních stanicích, jako ozzy, tam nemáš sanci konkurovat jakýmkoliv autem.
7. 4. 2024 16:30
Re: MYŠkoda
Prius je krásný. Kdo to nechce vidět ten to nevidí.