Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Aston Martin DBX zaujme hlavně movité ženy, říká Andy Palmer

Jan Mička
Diskuze (1)
Úplně první SUV britské značky Aston Martin se objeví před koncem této dekády. Pokukovat by po něm měly hlavně ženy.

Typický zákazník značky Aston Martin je dobře vypadající muž v kvalitním obleku, s luxusními hodinkami na levém zápěstí a výrazem, který zosobňuje všeobecný nadhled. Plánovaný vstup značky do segmentu SUV prostřednictvím modelu DBX však přinese zcela novou cílovou skupinu zákazníků.

Vůbec první SUV automobilky Aston Martin by se mělo v produkční podobě objevit někdy v roce 2019, a přestože se prozatím oficiálně neví, kde se bude vyrábět (pravděpodobně to bude v Americe), hlavní cílová skupina je už nyní jasně daná. Podle Andyho Palmera, generálního ředitele Aston Martinu, to budou hlavně zámožné ženy, které zaujme pocit bezpeční, velký vnitřní prostor a flexibilita kvůli převozu dětí.

V dnešní době už nikoho nepřekvapí, že SUV od Aston Martinu ponese hlavní designové prvky konceptu DBX a stejně by na tom mohla být i technika. Hovořilo se hlavně o elektrickém pohonu a systému 4x4 bez mechanické vazby mezi koly přední a zadní nápravy. S konceptem jsme se již setkali na letošním ženevském autosalonu a podělili se také o první statické dojmy.

Jan Mička
Diskuze (1)
Avatar - Inferius
9. 5. 2015 19:50
Upravil bych ten nadpis
Tohle zaujme hlavně manželky těch movitých >:D