Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Audi Q7: striptýz končí

Libor Zezulka
Diskuze (58)
Postupné odhalování nového Audi Q7 končí. Po divokém videu a tajemných fotografiích exteriéru následují jako poslední dílek skládačky fotografie interiéru.

Více než sedm měsíců trvalo odhalování nového SUV od Audi s označením Q7. V únoru automobilka zveřejnila první záhadnou fotografii, aby dalších sedm měsíců v netradičním obnažování Q7 pokračovala a pravidelně strhávala pozornost motoristických médii tu divokým videm, tu další várkou fotografií. Včera Audi zveřejnilo kompletní informace a fotografie. Když jsme jednou přistoupili na hru Audi, rozhodli jsme se ukončit „striptýz“ Q7 po svém, a představit velmi důležitou část vozu – interiér – samostatně.

Jak je z fotografií patrné, interiér Q7 se nese v duchu A6, příbuznost obou modelů se nejvíce projevuje na středové konzole a středovém tunelu a na přístrojové desce. Nuže veliké představení pomalu končí, po mezinárodní premiéře na autosalonu ve Frankfurtu se Q7 vydá na strastiplnou pouť automobilovým světem, a tak nezbývá než vám, čtenářům Auto.cz, položit poslední otázku: Jak se vám nové Audi Q7 libí uvnitř?

Libor Zezulka
Diskuze (58)
18. 8. 2005 23:31
Re: QUASIMODO
Když já si to zatím nemyslím... musím ho vidět naživo... zatím obrovská hora masa.
18. 8. 2005 21:12
QUASIMODO
Jak bych to jen... hergot co já napíšu... třeba tohle ... hm... to ne... já nemám co napsat... on to hergot už napsal báječně CIELLO. Jo... je odpočatej z dovolený... i když jestli on o té dovolené netestoval Q7? Všechno je možný... P.S. jestli to všechno vyčet´z fotky... smekám.
18. 8. 2005 21:06
Re: VITAMÍN PRO PENIS
Při čtení jsem se musel jednim okem mrknout, cože je dneska za den... Výtečně jsi to napsal.