Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce 2019: Unikátní výstava aut se v srpnu vrátí do Prahy

redakce AUTO.CZ
Diskuze (12)

Letos se na obou březích Vltavy v Praze uskuteční již třetí ročník automobilové výstavy Auta na náplavce.

Dostat nové automobily mezi lidi. Na dosah ruky a zdarma. S takovým konceptem se v roce 2017 představila unikátní automobilová výstava Auta na náplavce, na jejíž úspěch posléze navázal druhý ročník. A letos v létě se můžeme těšit na její třetí pokračování, opět pod hlavičkou vydavatelského domu Czech News Center v čele s naším partnerským časopisem Svět motorů. Vstupné se opět platit nebude, akce bude jako v minulých letech pro návštěvníky zcela zdarma.

Auta se totiž na oba břehy Vltavy o posledním srpnovém víkendu vrátí. Akce odstartuje tradičně ve čtvrtek 29. srpna v 16:00 a vozy si budete moci prohlédnout až do nedělního podvečera 1. září.

Podrobné informace pro vás připravujeme, už teď je ale jasné, že se můžete těšit na bohatý doprovodný program: skupinu Mirai, Thoma Artwaye či kapelu Mandrage!

Kromě porce kvalitní hudby nebudou chybět ani nové značky, na náplavku vůbec poprvé zamíří Hyundai a své modely představí také SsangYong. K vidění bude okolo 120 automobilů a více než 25 světových značek. Zajištěn bude bezplatný převoz mezi oběma břehy a za nějakou kačku dostanete i skvělé občerstvení.

Nezapomeňte si tedy v kalendáři vyznačit, že poslední srpnové dny budou opět patřit unikátní automobilové show Auta na náplavce. Veškeré podrobnosti najdete postupně nejen na našem webu, ale i oficiální facebookové události či našem instagramu.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (12)
21. 5. 2019 11:03
Re: Legendy
Patrně z Legend nic nepřitéká.... :'-(
Každopádně je to smutné... Když se jeden podivný projekt pořád medializuje a druhý zůstává bez povšimnutí.
Avatar - Barrichello
21. 5. 2019 11:00
Re: Legendy
Přitom Legendy sou proti náplavce velkoakce. A se spoustou mnohem zajímavějších aut.

A do těch předváděček Mercedes, Citroen, Toyota, Jeep, Alfa, Fiat atd si na legendách můžete sednout taky :-)
21. 5. 2019 09:45
Náplavka
Upřímě, tohle je akce, ze které je mi opravdu špatně... Vůbec nechápu, tady jde vyloženě jen o prachy, jsem přesvědčený o tom, že nové vedení Prahy tuto obskurní a bizarní akci už příští rok nepovolí...
Avatar - wakantanka
21. 5. 2019 07:05
Re: Legendy
Ale bola, síce dávno, ale bola. Odkedy sa koná akcia Náplavka o Legendách nič.
Avatar - Stejsn
20. 5. 2019 22:42
Legendy
A proč vytrvale ignorujete Legendy? Nikdy tu z nich nebyla reportáž. :no: