Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autem do Chorvatska 2013: Speciální příloha Auto.cz

Vitek
Diskuze (194)
Na Jadran míří ročně bezmála desetina obyvatel České republiky. V této příloze je vše podstatné, co byste mohli na vaší cestě autem potřebovat.

Autem do Chorvatska 2013

Speciální příloha Auto.cz

priloha autemdochorvatska priloha autemdochorvatska

Vitek
Diskuze (194)
3. 4. 2015 12:49
Autem do Chorvatska 2015
Cestu do Chorvatska autem jsme absolvovali loni. Jelo nás 5 aut. Jeli jsme přes Rakousko, Slovinsko (1 auto objíždělo slovinskou dálnici, ale časově moc neztratili), cesta v pohodě bez kolon a komplikací (vyjížděli jsme 10. července), cíl poloostrov Pelješac z Ostravy za 15 hodin. Podrobný itinerář na tento rok se chystá tady [odkaz]
Avatar - BruceWayne
18. 7. 2013 02:33
Re: U Vás na Hamé
Promiň, myslel jsem to ironicky, protože opravdu nevím co je na Bulharsku tak IN. Tahle země i s Rumunama mě neláká. Jeden soused jezdí každý rok autem na Krym s rodinou. Pobyde tam skoro měsíc a opět tradá domů. Já s manželkou opět do HR na 13 dní, nové místo i když to na pobřeží znám. Před domem moře a za domem Vranské jezero, místo se jmenuje Sv. Filip i Jakov :-!
3. 7. 2013 17:41
Re: U Vás na Hamé
Dík za tip.
Bulharsko je kvôli letenkám pre mňa nateraz dosť nedostupné, ale bol som tam niekoľkokrát. Chodia tam rodiny aj tak (viaceré spolu), že ženy s deckami idú lietadlom a chlapi s batožinou na aute. Aj tak sa dá. Inak na rozdiel od teba Bulharsko vpohode, aj keď s tým pieskom máš pravdu.
Avatar - abacus
26. 6. 2013 20:57
Re: U Vás na Hamé
Nie je cestou hotel?
Mám tiež deti, síce iba dve, ale tiež boli malé. Cesty nad 1000 km delím na polovicu. Vyberieš nejakú destináciu - zábavný park alebo niečo podobné a niečo nové poznáš. Bohapusté naháňanie sa za pobytom pri mori nie je dovolenka.
Minulý rok som šiel do Chorvátska s nocovaním pri Plitvických jazerách. Nemusíš s deťmi absolvovať celú trasu jazier. Máš tam plavbu loďou, vláčik, preliezačky, nejaké tie atrakcie. Vyrazíš v piatok skoro ráno, cesty sú poloprázdne - na obed si na Plitviciach. Na druhý deň v sobotu ráno vyrazíš a pokojne s kľudom na obed dorazíš k Makarskej riviére. Určite najlepšia destinácia pre rodiny s deťmi. Máš tam jemný štrk, prípadne keď nevyhnutne musíš i piesok.
Moje deti, ale najradšej spomínajú mestečko Rabac a malebnú zátoku pri hotely Marina. Patrí to pod sieť nemeckej spoločnosti Valamar. Finančne nenáročný hotel. Deti do 12 rokov bývajú zdarma. Výhodou je možnosť bookovať hotel i v iné dni ako sú obvyklé týždňové turnusy od soboty do soboty. Vyhneš sa sobotňajším zápcham. Myslím, že hotel nás pred piatimi rokmi stál tak 1000 eur v polpenzii. K tomu si daj s rodinou nejakú jednodennú plavbu, prehliadku blízkej Puly a o peknú dovolenku vystarané.
Môj kamarát sa do Bulharska vydal tohto roku autom. Ale je to tak trošku držgroš a určite to bude ťahať bez zastávky. Tak snáď nejaké postrehy z cesty budú.
Avatar - abacus
26. 6. 2013 20:38
Re: CRO - IT - Trip
Reagujem neskoro, ale musím napísať NÁDHERNÁ TRASA.
Tiež som bol niekedy študent. Ale takáto "cestovná odvaha" nebola. Predsa len pred dvadsiatimi rokmi to bolo ešte iné. Také v "plienkach".
Okrem Dubrovníka, Cinque Terre a Milána všetko za mnou. Niektoré destinácie i viackrát.
Čo tak nejaký blog o cestovaní? Myslím, že by to pre mnohých bolo zaujímavé i poučné. Ja na to nemám čas, ale pár postrehov, rád, by šlo doplniť.