Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AUTO 7 - 03/04

Tomáš Zajíček
Diskuze (0)
Aktuální vydání nového týdeníku AUTO7 přináší kromě jiného zcela exkluzivní první reálné snímky nové Dacie, která vznikla zcela pod taktovkou renaultu. Z dalších novinek vám představíme novou Corollu, Porsche 911 a tajné projekty Opelu a Fordu.

Aktuální vydání nového týdeníku AUTO7 přináší kromě jiného zcela exkluzivní první reálné snímky nové Dacie, která vznikla zcela pod taktovkou renaultu. Z dalších novinek vám představíme novou Corollu, Porsche 911 a tajné projekty Opelu a Fordu, které odpoví na otázku, jak bude vypadat verze kombi od Astry a Focusu. Hlavním odpočinkovým tématem jsou české modelky, které se v průběhu historie objevily na stránkách prestižního kalendáře Pirelli. Příjemné počtení…

Obsah

Přímo na věc…

PREMIÉRA

Ač se to nezdá, i pro aktuální Toyotu Corollu nastal čas modernizace. I když ještě nebyl faceliftovaný model oficiálně představen, sehnali jsme první fotografie.

NOVINKY

Za naprosto exkluzivní lze považovat fotografie nové Dacie s označením L90. Zcela nové je i Porsche 911. Samozřejmě nechybí i přehled toho nejaktuálnějšího na našem trhu.

TAJNÉ PROJEKTY

Už se testují verze kombi nové generace Opelu Astra a Fordu Focus. Podařilo se nám získat špionážní fotografie. Opel Astra Caravan je na nich dokonce zcela bez maskování…

TEST

Kombi, které má ryze sportovní ambice. To je Subaru Impreza Sportkombi WRX. Pod kapotou má nadupaný přeplňovaný boxer a v kombinaci s pohonem všech kol je zárukou extrémních zážitků.

TEST

Osmiválcové mercedesy dostaly jako standardní vybavení jedinečnou sedmistupňovou převodovku. Vyzkoušeli jsme ji v praxi v modelu E 500.

PŘEHLED

Slunečných dní stále přibývá, a tak jsme pro vás připravili přehled všech kabrioletů dostupných na našem trhu. Stačí si vybrat…

TEST

Honda Civic prošla lehkou modernizací, která se dotkla i nejvýkonnějšího provedení Type-R. Jaký je tento třídveřák s dvousetkoňovým motorem?

TEST

Citroën přichází na trh s další verzí modelu C3. Určitě potěší všechny milovníky aktivního způsobu života. Verze XTR je jim totiž ušita přímo na míru.

TEST

Pod kapotu Nissanu Almera se dostal dieselový motor 2,2 litru. Testovali jsme jej v kombinaci s nejlepší výbavou.

BAZAR

S příchodem nové generace se atraktivita Škody Octavia jako ojetého vozu ještě zvýší.

…a vše kolem

STORY

Jaké jsou výhody a nevýhody benzinu a nafty? Má řidič i jiné alternativy pohonu svého vozidla? Odpovíme vám v článku věnovanému alternativním pohonům.

LAHŮDKA

Karty jsou rozdány, můžeme si zahrát Black Jag. Také tomu příliš nerozumíte? Představíme vám auto, které vše vyjasní.

TÉMA

Oblast leasingu automobilů prošla výraznými změnami.

RELAX

Krása českých žen je věhlasná po celém světě, a tak není divu, že některé z nich pronikly i do prestižního kalendáře firmy Pirelli.

PRODEJNÍ AKCE

Tradiční rubrika mapuje všechna zlevnění a výhodné koupě osobních automobilů na našem trhu.

CO JE TO?

Vysvětlíme vám, jak funguje sedmistupňová automatická převodvka, kterou jsme v praxi vyzkoušeli v Mercedesu E 500.

PATINA

V Chille jí říkali Jeep: Škoda 440/445

SERVIS

Trajektová doprava je čím dál populárnější. Přinášíme vám užitečné informace před nadcházející sezonou.

AKCE

Sportovní pneumatiku Dunlop Sport Maxx jsme zkoušeli na maďarském závodním okruhu.

TÉMA

Každá závodní stáj formule 1 si oblast aerodynamiky hlídá jako oko v hlavě. Nám se ale podařilo nahlédnout pod pokličku.


Odkazy:

www.auto7.cz

Tomáš Zajíček
Diskuze (0)