Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AUTO 7 - 23/04

redakce AUTO.CZ
Kia nabírá dech. Jasným důkazem je i koncept malého sporťáku Kia Sport Concept představený na pařížském autosalonu. Pokud se v sériové verzi nebude od této studie příliš lišit, máme se na co těšit.

Přímo na věc…

PREMIÉRA

Kia nabírá dech. Jasným důkazem je i koncept malého sporťáku Kia Sport Concept představený na pařížském autosalonu. Pokud se v sériové verzi nebude od této studie příliš lišit, máme se na co těšit.

NOVINKY

      

Bezprostředně po pařížském autosalonu se příliš novinek neobjevilo, a tak se podíváme na ty, které se nevešly do minulého přehledu. Ukážeme vám novou Kiu Sportage a Mitsubishi Colt CZT. Také se nám podařilo získat první informace o chystaném SUV od Audi.

TAJNÉ PROJEKTY

Volkswagen plánuje auto z kategorie SUV a neopomene ani segment sporťáků. Podařilo se nám nakouknout pod přísně střeženou pokličku tohoto německého výrobce a víme, co chystá až do roku 2008.

TEST

Renault vstupuje do segmentu malých MPV. Jak se nám líbilo auto plné praktických vychytávek – Renault Modus? Zkoušeli jsme ho s turbodieselem 1,5 dCi.

SPECiÁL

Ambiciózní Hyundai Tucson hodlá pěkně zamíchat karty v segmentu menších SUV. Na jeho šance jsme se podívali pěkně zblízka.

TEST

Jako první v Česku jsme vyzkoušeli Subaru Legacy s třílitrovým motorem v kombinaci s novou šestistupňovou manuální převodovkou. A byla to opravdu překvapivá jízda.

TEST

Elegantní Peugeot 407 jsme prověřili se silným třílitrovým motorem a šestistupňovým automatem. Jak si tento lev počínal na českých silnicích?      

SROVNÁVACÍ TEST

Postavili jsme proti sobě Smart Forfour a Škodu Fabia. Sesadí novinka tuzemský bestseler? Zkoušeli jsme téměř základní provedení s tříválcovou motorizací.

..a vše kolem

RELAX

Příjemně se usaďte a kochejte se. Přinášíme vám koncentrát ženské krásy z pařížského autosalonu. Kromě silných aut byly k vidění opravdu perfektní kousky...

LAHŮDKA

Na monstra s motory o výkonu v řádu sta koní si Američané potrpí odjakživa. Sportovní charakter totiž nespočívá jen v kilowattech, ale v celé řadě pokud možno sladěných jízdních vlastností. Z tohoto úhlu pohledu je prvním skutečným americkým supersportem Saleen S7.

TUNING

I v Česku mají věhlasné tuningové firmy své zastoupení. Příkladem je Carlsson.

AKCE

Jako jedni z partnerů vám představujeme bezpečnostní projekt, který si vzal za cíl ochranu dětí v silničním provozu.

SERIÁL

Náš pětidílný seriál věnovaný kabrioletům na českých silnicích končí. Rozloučíme se s ním stylově ve Fiatu Barchetta.

PRODEJNÍ AKCE

Automobilky otevírají dveře svých dealerství a za nimi jsou mnohdy připraveny velice zajímavé slevy: pravidelný týdenní přehled zvýhodnění.

KUPUJEME NOVÉ

Pokud si chcete koupit Škodu Fabia, ještě chvíli počkejte – dáme vám praktické rady, jaké verze jsou pro vás nejlepší.

BAZAR

Citroęn Berlingo je díky své všestrannosti vhodný pro živnostníky a aktivní rodiny. Jak si tento model stojí na trhu ojetin? Na co si dát při jeho koupi pozor?

CO JE TO?

Vysvětlíme vám technologii common-rail třetí generace.

PATINA

Do historie se ohlédneme za Volvem PV444.

redakce AUTO.CZ