Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Ženeva 2011 – Speciální příloha Auto.cz

Ondřej Láník
Diskuze (5)
90 značek, 36 studií, desítky světových a evropských premiér, úsměvy hostesek. Příloha z ženevského autosalonu je tady.

Krize je zapomenuta, kapitáni autoprůmyslu už chystají nové modely, kterými budou lákat koupěchtivé zákazníky. To nejdůležitější pro rok 2011 přivezli do Ženevy a vy jste mohli být naším prostřednictvím u toho.

Jaká byla letošní Ženeva? Elektromobily, hybridy a CO2 už nikoho nepřekvapí. Všechny zelené pojmy se už staly nedílnou součástí slovníků, stánků a v mnoha případech i výrobních programů automobilek.

Překvapivé ale bylo množství sportovních a v několika případech i velmi výkonných nových vozů. Vždyť své nové koně tu ukázalo Ferrari, Lamborghini, ale i trochu méně slavní hráči jako Jaguar, Aston Martin, Koenigsegg, Lexus, Lotus, nebo Toyota.

Premiér lehce dostupných aut pro českého člověka bylo málo, ale přisuzovat tento jev podcenění investičních projektů by bylo vůči automobilkám trochu nespravedlivé. Vždyť ještě před rokem téměř všichni řešili jak se nepropadnout do ztrát ohrožujících holou existenci. A nová auta, jak známo, obvykle nevznikají přes noc.

Jsme optimisté, a proto věříme, že druhé pololetí počtem a pestrostí novinek potvrdí dobrý dojem, se kterým jsme letos Ženevu opouštěli.

Pokud vám v prvním březnovém týdnu nabitém událostmi, premiérami a souvisejícími aktualitami něco uniklo, nebo si jen chcete udělat přehled o tom, kdo má co nového, doporučujeme náš speciální přehled novinek, konceptů a studií. Desátá ženevská příloha Auto.cz je tady.

Vše podstatné, co je v Ženevě k vidění, naleznete společně s popisem a fotografiemi rozdělené podle jednotlivých značek.

Ondřej Láník
Diskuze (5)
Avatar - Ji/Ri
8. 3. 2011 23:15
Re: TRADIČNÍ TRADICE
...ano ano, GTI, byla to paráda stokrát za den otevřít A.CZ a stokrát najít něco mňamosního.....a každý den si s AUTOkamarády pokecat na různá téma...... děkuji redakci.
GTI, dovol, použiju Tvůj text:
S nohama na sotle a s vůní jablek a rašeliny ve skleničce jsem tak (opět) s AUTO.CZ absolvoval cestu snů, cestu reálných snů, cestu za hranice reálných snů.
Vlastní zkušenost: kolikrát mi to přišlo tady lepší než v samotném Palexpu a za to chlapi velký dík

;-) :yes: :yes: :yes:
Avatar - Pekelná Micinka
8. 3. 2011 22:56
Re: OT
>:-[]
Avatar - white label
8. 3. 2011 22:41
Re: OT
MMM - M6, výborná volba, já věděl, že na to jednou musíš příjít sám...
[odkaz]
:yes: ;-)

P.S. A k Mazdám teď dávají zdarma kostým Spidermana... >:-[]
Avatar - ZoomZoom
8. 3. 2011 22:26
OT
vím, nepatří to sem. Ale stojí to za to:

[odkaz]

Mám objednanou M6, takže doufám, že k tomu navalej taky Biolit-zdarma! Jinak ju nechcu!
>:D
8. 3. 2011 19:58
TRADIČNÍ TRADICE
Jsme natolik zhýčkaní, že prodleva v informacích servírovaných nám na stránkách AUTO.CZ počítaná v minutách tu má razanci protitankové střely. S velkým potěšením a opravdu již tradičně musím, prostě musím napsat, že zpravodajství z Palexpa bylo doslova exkluzivní. Článek stíhal článek, informacemi jsme byli bombardování opravdu jako ti v první linii a doslova po minutách.

Desítky, stovky fotografií (kdo někdy zkoušel fotit v hale, ví co ocenit) vyčerpávající textový doprovod, no prostě balada.

S nohama na stole a s brejlema na nose jsem tak (opět) s AUTO.CZ absolvoval cestu snů, cestu reálných snů, cestu za hranice reálných snů.

A zadarmo... tak mě napadá jestli ten ráj fakt neexistuje...

Tak... díky :yes: :yes: :yes: