Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW M3 vykresleno podle špionážních fotek. Velkým ledvinám neunikne

Jan Zajíc
Diskuze (15)

Už nějaký čas víme, že se nová generace BMW M3 nechá vzhledem inspirovat novou řadou 4. Jak bude takový výsledek vypadat naznačují nezávislí grafici.

Před časem se na sociálních sítích objevila várka špionážních snímků, které zachycují zbrusu novou generaci BMW M3. Byť se stále ještě poctivě maskuje, je z fotek patrné, že příď skutečně dostane velké ledviny po vzoru řady 4. Nezávislí grafici z webu Kolesa.ru na sebe nenechali dlouho čekat a krátce po uveřejnění fotek ukazují, jak takové auto bude vypadat v sériové podobě.

Jedno se BMW musí nechat. Ať už se vám velké ledvinky líbí nebo ne, z marketingového hlediska to byl skvělý tah. O řadě 4 se dlouho mluvilo ještě před jejím oficiálním uvedením, a když pak byla plachta stržena definitivně, ledviny se staly tématem na několik dalších dní.

Video se připravuje ...

A podobný příběh se očekává také v případě BMW řady 3, respektive ostré M3, která narozdíl od konvenčních sourozenců také dostane velké ledviny. Jak ukazuje přiložená ilustrace, s registrační značkou na svém místě vypadají o něco méně kontroverzněji, přesto tipujeme, že se o tomto vzhledovém prvku bude zase hodně mluvit.

Není to ale jen o ledvinách. Všímáme si rovněž agresivně tvarovaného předního nárazníku, stejně jako elegantních laserových světlometů, které by novinka měla dostat již ve standardu. Záď vozu už je podstatně uhlazenější a elegantnější, ve srovnání s přídi je to vlastně docela slušný kontrast. Eleganci rozbíjí jen výrazný difuzor a čtveřice koncovek výfuku.

Co vy na to, bude to podle vás BMW M3 slušet, nebo budeme s láskou vzpomínat na generaci předchozí?

Zdroj: Kolesa.ru

Jan Zajíc
Diskuze (15)

Doporučujeme

15. 8. 2020 17:40
Ledvinky
Nevěřil bych že to někdy napíšu ale "ledvinky od Kie začínají být hezčí než od BMW :D
Avatar - Dinar
24. 7. 2020 10:38
Re: marketing
Těžko odhadovat, nám, co se na to auto díváme jako na bavorák, se to nelíbí, ale z hlediska prodejů to nemusí nutně znamenat hendikep, je spousta akt. kupců bmw, kterým je nějaký odkaz, tradiční design atp. u zadele, buď se jim to jako auto líbí nebo ne. A z tohoto pohledu, pokud se oprostím od fandovství k této značce, nemůžu říct, že je to hnusné (myslím předek M verze), je to prostě jiné. Oproti obyč. 4er hodně pomáhá, že ty bobří zuby nemají chromovaný rámeček, je to mnohem decentnější, celkově nejsou ty ledviny ani velikosti audi single frame, ale jak říkám, pro mě osobně, to zepředu není bmw, jak jsem byl zvyklý ho nějakých posl. pětadvacet let vídat.
Avatar - iudex
24. 7. 2020 09:45
Re: marketing
Presne. Z hľadiska upútania pozornosti to môže fungovať (aj negatívna reklama je reklama), ale predaje sú úplne iná vec. Osobne pri 4er tipujem horšie predaje ako u predchádzajúceho modelu.
M3 je otázna, tam lepšia technika a vyšší výkon môže vyvážiť horší dizajn.
Avatar - lyon667
24. 7. 2020 09:36
marketing
Z marketingového hlediska to krátkodobě být skvělý tah může, ale nezaručí dlouhodobě skvělé prodeje.
Avatar - iudex
24. 7. 2020 09:08
Re: Proč?
Obávam sa, že máš pravdu. S generáciou F30 skončil manuál a RWD pre 40i a s touto generáciou zrejme skončí šesťvalec úplne (mimo M3). :-(