Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW: Ukončení moto sezóny 2006

Roman Daněk
Diskuze (2)
Koncem září jsem v mailu objevil pozvánku na akci Ukončení moto sezóny 2006, kterou pořádala společnost Autec. V garáži mi stál testovací motocykl BMW R1200RT a jedna z mála volných sobot v kalendáři mi předesílala, jaký mě čeká program.

V sobotu 30.9. jsem vyjížděl z Brna po dálnici D1 na Prahu, kam jsem dorazil po 10 h dopolende. Sraz se konal u autosalonu v Praze 5 na ulici Jeremiášová, kde bylo pro motorkáře připraveno drobné občerstvení. Před začátkem akce mohli účastníci sledovat snímky z motoexpedice po Maroku, okukovat novinku BMW pro rok 2007, model R1200R, nebo konverzovat a předávat si zkušenosti mezi sebou.

Za doprovodu mažoretek byla po 11 h odstartována vyjížďka, která z Jeremiášové pokračovala ulicemi Slánská, Drtinova, Evropská, Hradčanská, Letná, Dělnická, Wilsonova, Václavské náměstí, Žitná, Karlovo náměstí, Resslova, Jiráskův most, Zborovská, Svornosti a Strakonická a pak dále už bez mé účasti směr Příbram. Nejzajímavější byl pochopitelně průjezd Válavským náměstím, kde si motoshow a šňůru asi 130 motocyklů vyfotil nejeden turista. Musím pochválit organizátory akce za snahu o hladký průjezd Prahou.

Program dále pokračoval na letišti Tchořovice u Blatné, kde mimo jiné kaskadér Josef Sršeň předvedl dobrou show, co všechno lze na motorce vymyslet. Další fotografie můžete nalézt na stránkách www.motoklubbmw.cz.

Roman Daněk
Diskuze (2)
Avatar - Blackblade
13. 10. 2006 08:51
Re: fotky
Za fotky se trochu omlouvám, fotil jsem to já sám svým malým digitálním kompaktem. Byl jsem tam jako účastník vyjížďky na motorce, takže jsem sebou z Brna netahal fotografa s velkým foťákem... Myslím, že v tomto článku nejde ani tak o ty fotky, spíše o informaci, že nějaká taková akce byla, kdo ji pořádal a zajakým účelem... A další bude opět na jaře 2007, pohlídejte si termín a běžte se na to do Autecu podívat ;-)