Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Body kit Rocket Bunny dělá z Toyoty GR Yaris pořádně naštvaného prcka

Jan Zajíc
Diskuze (2)

Rocket Bunny, známé jméno ve světě tuningu, ukazuje body kit pro novou Toyotu GR Yaris. Malý hot-hatch v něm vypadá skoro jako speciál pro rallye.

Body kity Rocket Bunny od japonského úpravce jménem Kei Miura, se nikdy nedržely moc zkrátka, a v případě nového "dresu" pro ostrý Yaris to platí také.

Jsou tu totiž všechny známé a pro tuto formu úpravy charakteristické prvky, mezi nimiž vynikají zejména brutálně rozšířené blatníky, do nichž Rocket Bunny cpe co největší kola.

Nechybí nové nárazníky, spousta křidélek a spoilerů, vzadu se objevuje masivní křídlo. Oba nárazníky také dostaly otvory, které mají pomáhat s přívodem, odvodem nebo prouděním vzduchu.

Pohled do interiéru bohužel nemáme, ale vsadili bychom se, že bude poněkud vykuchaný. Jistotou je bezpečnostní klec a dostalo se samozřejmě i na skořepinová sedadla.

Jestli vám řešení Rocket Bunny připadá přece jen už moc agresivní a nápadné, shodou okolností s vlastními tuningovými díly nedávno přišla i sportovní divize Toyoty Gazoo Racing.

I ta nabízí upravené nárazníky, prahy, difuzor a podobně. Zajímavé je, že právě difuzor poskytuje místo pro čtyři koncovky výfuku - což je víc, než kolik má motor ostrého Yarise válců.

O pohon se totiž stará tříválec 1.6 Turbo o výkonu 192 kW a točivém momentu 360 N.m, kombinovaný s šestistupňovým manuálem a pohonem všech kol. GR Yaris zrychlí z 0-100 km/h za 5,2 sekundy a jede nejvyšší rychlostí 230 km/h.

Jan Zajíc
Diskuze (2)

Doporučujeme

Avatar - SKAY
9. 9. 2020 07:58
Re: 10/10
Japonksý punk :yes:
9. 9. 2020 00:50
10/10
Tohle jo, 10/10 :-)
Prdly auto jeste prdlejsi ... kdykoliv :-)