Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Brno živě: Škoda Fabia se Styling kitem za 25 tisíc Kč

Ondřej Láník
Diskuze (154)
Styling kit ze sortimentu Škoda originálního příslušenství obsahuje doplňky, které novou Fabii odliší od běžné produkce. Škoda Auto jej představila na včera zahájeném autosalonu v Brně.

Nová Fabia, která si právě odbývá svoji českou premiéru na autosalonu v Brně, vstoupila sice na český trh jen před několika málo týdny, ale Škoda Auto už připravila řešení pro ty její majitele, kteří touží po větší individualitě. Vyznavači sportovního stylu a zároveň i individuálního vzhledu mají od července možnost přizpůsobit svou škodovku obrazu svému.

Styling kit ze sortimentu Škoda originálního příslušenství obsahuje doplňky, které novou Fabii odliší od běžné produkce. Sada zahrnuje spoiler předního nárazníku, difuzor na zadním nárazníku, ozdobnou koncovku výfuku a střešní spoiler. Pro nové vozy bude v nabídce od července tohoto roku za cenu 24.990,- Kč. Sada aerodynamických doplňků karoserie bude k dispozici ke všem nabízeným vnějším barvám vozů Fabia od července 2007. Uvedená částka je doporučená cena včetně DPH a platí výhradně pro kit zakoupený s novým vozem.

Budete-li mít zájem pořídit si styling kit ke svému stávajícímu vozu, či koupit si jen některý z nabízených doplňků, je to také možné. Ceny dílů jsou vidět v naší fotogalerii.

Ondřej Láník
Diskuze (154)
Avatar - hogo_fogo
16. 6. 2007 18:29
to auto vyzera ako nepodarena parodia na mini
vzdy som si myslel ze ceski design-eri maju na viac :'-( favorit vyzeral otrasne no len koli tomu, aby nahodou nebol krajsi ako vtedajsia lada. felicia uz vyzerala lepsie, aj ked tam stale bol socialisticky nadych ;-) ;-)
no ale toto? to snad nemyslia vazne... este za socializmu som videl par studii od mladych tvorcov, ktore vyzerali rozhodne lepsie ako toto...

tusim sa niekto snazi aby nove skodovky nekonkurovali vw a seat-om 8-s
12. 6. 2007 11:57
Re: BIELA
No jasně, červená fabka s bílou střechou, kompletním styling kitem a tříválcovou haťapkou pod kapotou.... :o))
10. 6. 2007 11:40
Re: FABIA I. - OK FABIA II. - GRC
presne tak to som netvrdil,išlo mi o to poukazať,že lacna pracovna sila dovoluje nižšie ceny a na koreach to vidno ešte viac...
Avatar - Pekelná Micinka
9. 6. 2007 12:08
Re: AUTO.CZ????PRACOVNíCI
Protože si DD!!!
Avatar - BIGPAPA
9. 6. 2007 03:04
Re: ŠKODA JEDE
Hele co u řešíte Fiaty, jako každý ital kromě dvou prémiových značek stojí za **. A navíc platí že fiat má s korozí dlouholeté zkušenosti. >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] Takže jedině VW koncern, nebo BWM,MB, a možná Peugeot