Brzdí vaše podnikání pomalá přeprava zásilek? Kdy se vyplatí kurýrní služba?

Komerční prezentace

Spolupráce firem závisí na včasně předávaných objednávkách, návrzích projektů a předávacích protokolech. Pro řadu obchodních firem je důležité přednostní dodání vzorků zboží nebo objednaných produktů. Určitě před svými klienty nechcete působit jako ti, co všechno zdržují.  Rychlá domluva, podpis smlouvy a dodání, to je to, oč tu běží. Jakákoli logistika nutně navýší náklady a dříve nebo později postaví firmu před důležité rozhodnutí: zřídit či nezřídit trvalou správu vlastní logistiky?

Vaši interní kurýři? Vyplatí se vám?


Je potřeba si uvědomit, jestli je opravdu nutné rozšiřovat vozový park a najímat interní kurýry a administrativní pracovníka(y), které posadíte do vašeho zbrusu nového oddělení dispečinku. Chcete si na bedra přidávat dodatečnou administrativní a finanční zátěž „jenom“ proto, abyste si pohlídali spolehlivost předání zásilek? Veškeré logistické požadavky nutně nemusí zůstat ve vaší správě. Optimální a ekonomicky výhodnější cestou je svěřit tuto část externímu profesionálnímu dopravci, na kterého se budete moci spolehnout. Nikdo nechce čekat na kurýra jako na smilování boží. To platí jak pro odesílatele, tak pro příjemce. Pokud to přepravce se svými službami myslí opravdu vážně, a nezaspal dobu, v online kalkulátoru vám umožní, abyste si vy sami určili prioritu. Představte si, že potřebujete odeslat zásilku např. v rámci Prahy. Výsledky kalkulátoru ceny by měly být přehledně rozčleněny např. na doručení normální (do 120 min), urgentní (do 60 min), VIP superurgentní (do 30 min).

Co zásilka, to unikát. Musíte někdy kombinovat služby několika kurýrních služeb?


Nemusíte hledat v nabídkách několika firem a kombinovat dopravu. Můžete vybrat jediného dopravce, který dokáže převzít běžné listiny, ale také velké nebo dokonce nadlimitní zásilky. Např. kurýrní služba Takecars je ryze česká firma, která v mezinárodním měřítku úspěšně těží ze spolupráce s DHL. Takecars se svým objednávkovým systémem slučuje služby doručení zásilek nejen v rámci ČR, přebírá doručení i na Slovensko, do států Evropské unie nebo do zámoří. Dopravní služby nabízí komplexní řešení včetně veškeré administrace. V případě potřeby Takecars vyřizuje i zastoupení ve správním a celním řízení. Zadáním cílové adresy do on-line kalkulátoru ceny můžete vybírat vždy z několika variant, které zohlední nejen požadovanou rychlost doručení, ale i cenovou náročnost zadané zásilky. Flexibilně můžete využít expresní služby stejně jako ekonomicky výhodný řízený centrální svoz.

Přehledný objednávkový systém od Takecars s několika variantami


Flexibilní služby od Takecars jsou zastřešeny i jednoduchým objednávkovým systémem, kdy můžete zadávat k doručení zásilky telefonicky i prostřednictvím přehledné online aplikace. Takecars vždy nabídne několik variant v dodání. Optimalizované řízení trasy zásilky dovoluje vybírat v různé časové i finanční kategorii. Další výhodou, která Takecars staví před konkurenci, je zcela otevřený přístup. Dopravní služby jsou dostupné jak firemním zákazníkům, tak soukromým osobám. Spolupráce není podmíněna opakovaným využitím. Nicméně pravidelná spolupráce přináší další benefity v podobě správy vlastního elektronického systému s adresářem, přehledem předávaných zásilek i jejich celkovými náklady. Co myslíte, je to pro vaše podnikání lepší, než disponovat vlastním interním kurýrním týmem, u kterého byste museli řešit nemocenské, sick daye, dovolené, nábor, všechno kolem vlastnictví aut apod.?

Ušetřete čas a nechte se zastoupit


Takecars udržuje vysokou úroveň služeb. Veškeré zásilky jsou doručovány podle přesně stanovaného časového řádu. Vozidla jsou dobře rozpoznatelná jednotným polepem, řidiči a kurýři dbají na vhodné vystupování. Doručovací služby Takecars vám ušetří čas i náklady, navíc vás budou s jistotou a za všech okolností důstojně reprezentovat. Potvrdí vaši profesionální jednání a pomůžou vám nejen vyřešit dopravu zásilek, ale také rozšířit okruh zákazníků.

Ilustrační foto Ilustrační foto

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly