Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Camp Jeep: Ve Francii probíhá mezinárodní sraz americké značky

Michal Fokt
Diskuze (0)
Od 10. do 12. července se poblíž Lyonu koná druhý ročník celoevropského srazu Jeepů a automobilka tam představí několik specialit.

Jeep Owners Group (JOG), jediný oficiální klub stejnojmenného výrobce terénních aut a SUV působící v 17 zemích regionu EMEA (Evropa, Blízký východ a Afrika), připravil druhý ročník velkého třídenního setkání Camp Jeep. Začíná už dnes a bude pokračovat do neděle 12. července a jak se dá očekávat, bude plný outdoorových a "adventure" aktivit, v nichž bude možné prověřit schopnosti auto i jejich majitelů.

Mimo jiné jsou připraveny čtyři off-roadové trati, dozorované oficiální Jeep Academy a automobilka přiveze na místo také čtyři unikátní koncepty divize Mopar - Wrangler Unlimited "Night Rock", Wrangler Rubicon "Dark Side" a Renegade "Hard Steel".

Akce se koná ve Vallée Bleue, pobíž francouzského Lyon a počítám, že pokud patříte k dobře informovaným majitelům nějakého toho Jeepu, už jste zaplatili 95 euro (135 euro pro nečleny JOG) za auto a 50/65 éček za člověka, pokud vám to uniklo a chcete zařít akci ve stylu amerických "Jeep Jamboree", pak vězte, že když skočíte v Praze do auta, za zhruba 9-9,5 hodiny tam budete.

Michal Fokt
Diskuze (0)