Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

České zastoupení Hondy přešlo pod Honda Motor Europe

Roman Beránek
Diskuze (3)
Evropská zastoupení japonského výrobce aut a motocyklů Honda se od února sloučila pod firmu Honda Motor Europe.

Tato fúze zjednoduší a posílí obchodní činnost značky Honda v Evropě. Ken Keir, výkonný viceprezident společnosti Honda Motor Europe, k tomu uvedl: „Umožňujeme našim prodejním zastoupením omezit administrativní procesy a více se soustředit na zajišťování špičkové kvality služeb pro naše dealery a zákazníky".

Podle mluvčího Hondy Petra Hubáčka se změní především právní forma a interní procesy ve firmě. Do nové společnosti přejdou nynější zaměstnanci zastoupení, sídlo dovozce bude stejné.

S účinností od 1. února 2013 tak veškeré obchodní aktivity divize automobilů a motocyklů Honda na českém trhu zajišťuje Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika.

Japonský výrobce na českém trhu v loňském roce prodal 1680 aut a 1656 motocyklů. Honda byla nejprodávanější motocyklovou značkou u nás.

Roman Beránek
Diskuze (3)
4. 2. 2013 15:05
Re: Snad to bude ku prospěchu věci, ale
Jestli to bude zmena k lepsimu nedokazu rict. Nicmene pristup mistniho zastoupeni k specifikaci urovni vybav me sveho casu dohnal k tomu, ze jsem si (novy) Accord nechal dovezt z Nemecka. Japonci obecne maji vybavy dost stylem "vsechno nebo nic" ale mistni zastoupeni bylo oproti tomu nemeckemu v tomto papezstejsi nez papez. ;-\
Avatar - Choochoo
4. 2. 2013 15:00
Re: Snad to bude ku prospěchu věci, ale
V Evrope ma dnes problemy kazdy ;-)
Avatar - romgator
4. 2. 2013 14:29
Snad to bude ku prospěchu věci, ale
obávám se toho, že to ke zkvalitnění služby nemusí vést. Honda má problémy, aby to nebyl začátek odcházení z některých trhů. Ale třeba se pletu.