Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chcete úspěch na seznamce Tinder? Ukažte se s Mercedesem třídy C nebo Range Roverem Sport

Jan Zajíc
Diskuze (3)

Jestli byste rádi zvýšili svou úspěšnost na seznamce Tinder, zkuste najít způsob, jak se vyfotit s Mercedesem třídy C nebo Range Roverem Sport.

Právě tahle dvě auta totiž mají podle studie britské společnosti Click4Reg na Tinderu největší úspěch. Německý sedan se nejvíc líbí ženám, anglické SUV zase oceňují muži.

Jestli nevíte, jak Tinder funguje, pak vězte, že tato seznamka pracuje s principem „shody". Aplikace vám nabídne profily s fotografiemi dalších uživatelů ve vámi specifikovaném okolí a pokud se vám některý z nich líbí, potáhnete snímek doprava. Pokud ne, pak doleva. A pokud i vás dotyčný nebo dotyčná vezme jako přitažlivého či přitažlivou, objeví se vám oznámení o „shodě".

Společnost Click4Reg dopad vhodného vozu na fotografii na úspěšnost testovala poměrně jednoduše. Na seznamce vytvořila profily pro muže a ženu a po 300 "swajpnutích" doprava (tedy potvrzení, že se nabízený protějšek líbí) u profilu vyměnila auto na fotce, člověk zůstal stejný. Automobilů firma vystřídala celkem 15. Supersport mezi nimi bohužel nebyl žádný.

A jak se ukázalo, celkově nejžádanější je Mercedes-Benz třídy C, u něhož se projevila 72,6procentní úspěšnost, což je 218 shod z 300 "pokusů". Na druhém místě skončil Range Rover Sport (213 shod, 71% úspěšnost) a na třetím překvapivě Volkswagen Polo (210 shod, 70% úspěšnost).

Jako nejméně přitažlivé se naopak ukázaly vozy Nissan Micra (54% úspěšnost), Hyundai i10 (52,3% úspěšnost) a Toyota Yaris (50,3% úspěšnost).

Kompletní výsledky najdete v grafu v galerii.

Zajímavý pak je také pohled na preference podle pohlaví. Ženám se nejčastěji líbil muž s Mercedesem třídy C, následovaný Range Roverem Sport, BMW řady 3, Audi A3 a Volkswagenem Polo.

U mužů uspěla žena s Range Roverem Sport, dále s Audi A3, VW Polo, Mercedesem třídy C a Fiatem 500.

Jan Zajíc
Diskuze (3)

Doporučujeme

Avatar - JFK
17. 9. 2020 16:38
Hej Zajac, nu pagadi!
Pane Zajíci, měl byste spíš udělat praktický test na Tindru s Polem a trojkou a pak sem napsat výsledek, co má větší úspěch
17. 9. 2020 12:49
komunikace
Koupíš mergla na splátky, ona má po bejvalim lenďáka a šoustačka přijde sama.