Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chris Evans bude moderovat Top Gear sám, Clarkson a spol. zahájili natáčení

David Bureš
Diskuze (6)
Zatímco Chris Evans stále řeší, jak bude nový Top Gear vypadat, bývalí moderátoři této show už začali natáčet svůj nový pořad.

Už od června víme, že inovovaný Top Gear bude moderovat britský komik Chris Evans, stále se ale čekalo i na ohlášení jeho kolegů. Evans ale nyní naznačil, že bude jedinou hvězdou nového Top Gearu.

Evans oznámil, že chce motoristický pořad dělat jinak, než jak jej natáčeli Clarkson, Hammond a May. „Pokud jste tři, jdete a natáčíte spolu film, budete brzy tvořit to, co dělali oni. Proč bychom to měli dělat?“ otázal se nový moderátor Top Gearu na veletrhu MIPCOM.

Rozhodně tak nemáme čekat, že by nový Top Gear uváděli tři moderátoři, jak se v minulých měsících spekulovalo. Evanse měl podle těchto spekulací doplnit třeba britský závodník Jenson Button. Nové moderátory pak měl doplňovat i zástupce veřejnosti, BBC totiž začalo hledat talenty, kteří by se v Top Gearu mohli objevit.

Sám Evans už v minulosti naznačil, že by jej v každém z dílů mohl doplnit jiný moderátor. Nyní k tomu doslova řekl: „V tuto chvíli jsem sólový umělec, jedu na vlastní pěst, takže utvořím kapelu, nebo ne?“

Odlišný počet moderátorů v inovovaném Top Gearu nebude jedinou změnou tohoto pořadu, Evans se totiž chce od svých předchůdců výrazně odlišit. Určitě se změní studiový formát, který zavedli právě Clarkson a spol.

Zatímco přípravy na inovovaném Top Gearu ještě nejsou hotovy a zahájení natáčení je zatím daleko, bývalí moderátoři této show už opět pracují. Clarkson, Hammond a May tento týden zahájili natáčení zatím nepojmenovaného pořadu, který se bude vysílat prostřednictvím streamovací služby Amazon Instant Video.

Natáčení show, na níž pracuje i bývalý hlavní producent Top Gearu Andy Wilman, začala ve velkém stylu. Richard Hammond zveřejnil na svém Twitteru fotku, na níž ukázal, že se v jedné z chystaných epizod můžeme těšit na soubor Ferrari LaFerrari, McLaren P1 a Porsche 918 Spyder. K němu mělo dojít už v rámci Top Gearu, komplikace s přípravami (např. Ferrari nechtělo moderátorům zapůjčit LaFerrari) jej ale neumožnily odvysílat.

Chystaný test potvrzuje dřívější zprávy, že Clarkson a spol. budou mít na Amazonu velkou finanční volnost. Jistě se tak máme na co těšit. Do vysílání má nová show (stejně jako nový formát Top Gearu) vstoupit během roku 2016.

David Bureš
Diskuze (6)
8. 10. 2015 15:46
Re: Jenifer
Nebál bych se >:D Jeremy přidá do souboje kritérium "vznešený původ" = UK +500 bodů >:D
8. 10. 2015 13:29
Re: Jenifer
Ta by měla být neměnná a být Jeremym, už stepuju před matrikou >:-[]
Avatar - Egi
8. 10. 2015 12:35
Jenifer
A platí stále sázka Jeremyho a Richarda, že když 918 porazí P1, tak si Jeremy změní jméno na Jeniffer?
8. 10. 2015 12:15
Tohle je proklatě dobrá zpráva...
...kluci už na obrazovkách chybí ;-)
8. 10. 2015 12:01
problémik?
tuším bbc nevie čo s tým