Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Citroën buduje centra užitkových vozů

Ondřej Šuch
Diskuze (0)
Nové showroomy pro malé náklaďáky - Citroën to s expanzí na užitkový trh myslí vážně

Zákazníci, hladající ke koupi užitkové vozy Citroën, se u Francouzské značky setkají s vyšším standardem prodeje. Postupně se totiž začne v dealerské síti naplňovat myšlenka na zřizování tzv. Centra užitkových vozů. První, vzorové, si zanedlouho budou moci prohlédnout v Praze – Průhonicích u Auto Cité.

O co se jedná? Především o důstojný způsob prezentace této kategorie vozů, která hraje pro obchodní výsledek stejně důležitou roli jako kategorie osobních vozů. Užitkové vozy Citroën se tak například dočkají speciálních showroomů. Není to ale jednoduché vzhledem k prostorové náročnosti – jen standardní nabídku užitkových vozů totiž tvoří modely Saxo Enterprise, Berlingo fourgon, Jumpy fourgon, Jumpy Combi, Jumper furgony, podvozky, valníky a combi cluby. K tomu by Centra užitkových vozů měla „fyzicky“ vystavovat i některá speciální provedení jako například Jumper Fresh (izotermická přestavba), Jumper Flexi Van nebo Uni Van (3+3) a další.

Pro zájemce o užitkové vozy bude v centrech k dispozici speciálně vyškolený pracovník, který bude zákazníkům garantovat nejvyšší stupeň profesionality i řešení jejich individuálních požadavků.

Centra užitkových vozů Citroën budou ještě v roce 2002 otevřena kromě Prahy také v Českých Budějovicích, Brně, Ústí nad Labem a Novém Jičíně.

Ondřej Šuch
Diskuze (0)