Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Cybertruck od Tesly je terčem internetových vtipálků. Který šprým vás pobaví nejvíc?

Jan Zajíc
Diskuze (30)

Ať už jí fandíte, nebo ji nenávidíte, jedno se automobilce Tesla nedá upřít: dokonale na sebe umí přitáhnout pozornost. Naposledy se jí to povedlo s pick-upem Cybertruck.

Chystaná novinka se okamžitě po premiéře dostala do všech možných médií, nejen do těch, která se věnují automobilovému průmyslu. Zaujala ale také širokou veřejnost.

A to hlavně proto, jak Cybertruck vypadá. Podobně tvarované auto totiž čekal málokdo, užitkový elektromobil se nepodobá ničemu, co aktuálně jezdí ve větším počtu po silnicích.

Díky tomu se názory na jeho vzhled dokonale liší a pochopitelně se najde mnoho lidí, kteří jej označují za ošklivý. Hranatý a vlastně i docela jednoduchý design však také povzbudil fantazii mnoha vtipálků a Cybertruck se rychle stal hlavním hrdinou různých legrácek a internetových memů.

Jejich výběr najdete níže v článku a také v galerii. A klidně nám napište, který vtípek vás pobavil nejvíc. Anebo třeba i přihoďte nějaký nový!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

sorry sweaty, the aztek did it first 💅

Příspěvek sdílený 1320meme (@1320meme),

Jan Zajíc
Diskuze (30)

Doporučujeme

Avatar - Barrichello
27. 11. 2019 23:46
Re: Dotaz
oni by toho chtěli vyrábět, model 3,Semitruck, tuhle obludu, roadster ale nemaj kapacity, nemaj baterky, všechno slibotechna, kvalita mizerná a samý kecy akorát
27. 11. 2019 22:13
Pokud tu cenu myslí vážně,
bude to trhák. Osobně se mi ale nezdá, že něco s tak ostrými hranami projde homologací - dnešní auta mají čumáky jak rozteklou bramboru a tady je to doslova radlice na chodce. Ten design asi ještě upraví. Každopádně pokud by tento "stealth" design zůstal, nestihne ani vyrábět jaký bude zájem.
27. 11. 2019 20:44
Dotaz
Nepřijde vám divný že tesla není schopná dodat slíbený levný model 3 a teď přijde s větším autem, silnějším, s větším dojezdem a ze speciálních materiálů? Jsem jedinej komu ta cena přijde nesmyslná?
27. 11. 2019 20:41
Re: už by byla doma
Všichni jezdí v elektrických autech a na práci už serou.
27. 11. 2019 19:43
Dizajnové diletantstvo na n-tú
Však to vyzerá, ako keby to robili deti na modelárskom krúžku z preglejky ;-)