Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Defender Racing Green Edition je specialitka od polského úpravce. Co na ni říkáte?

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Polská společnost Carlex Design představila zajímavou vizi úpravy nového Land Roveru Defender. Líbit by se mohla všem, kterým Defík připadá obyčejný a usedlý. A těm, kteří mají rádi zelenou barvu.

Jako inspirace úpravci totiž posloužila slavná britská závodní zelená. Proto ostatně nejnovější výtvor Carlex Design dostal jméno Racing Green Edition.

Tmavě zelenou barvou najdeme nejen na karoserii, kde kromě samotného odstínu upoutá pozornost i zajímavá struktura, ale také na různých místech v interiéru. V něm zelené detaily doprovázejí čalounění hnědou kůží.

A protože se Carlex chystá v tomto duchu upravit jen omezený počet Defenderů, nesmí chybět štítek s "výrobním" číslem.

Nejzajímavěji však Land Rover v provedení Racing Green Edition vypadá zvenku. O netradičně strukturované zelené karoserii už byla řeč, kromě ní však vůz zaujme také bílými pruhy a především nástavci blatníků z uhlíkových vláken. Díky nim auto vypadá mnohem agresivněji než standardní Defender.

Výraznější a sportovnější vzhled podtrhují nové černé disky kol, které obouvají pneumatiky Yokohama s bílým pruhem na bočnici.

Na pohonné ústrojí polský úpravce nesahá. Pokud mu tedy svůj vůz svěříte, dostanete zpátky SUV se stejným výkonem - změní se jen estetický dojem z něj. Cena modifikace začíná na milionu korun.

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Doporučujeme

Avatar - chalan66
5. 12. 2020 21:54
JUJ :-)
Ja nie som moc na SUV a hlavne tento model !!! No ale chalanio s toho urobili fakt popi...i vec ! Tá koža a farebnosť , tak klobúk dole . Veľmi zaujímavá je aj tá farba auta ! Fakt super !