Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Demolice budovy s pick-upy Chevrolet (video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Prodejce Chevroletů z Utahu využil full-size pick-upů Silverado při demolici své staré prodejny.

Firma John Watson Chevrolet z Ogdenu v Utahu se rozloučila se svou starou prodejnou stylově. Poté co byla budova z velké části zlikvidována těžkou technikou se do hry zapojily pick-upy Silverado.

Prodejce Chevroletů se nejspíš inspiroval v loňské reklamní akci Volkswagenu. Při ní čtyři pick-upy Amarok strhly ve Velké Británii tovární komín vysoký 67 metrů.

I v Utahu vedla lana k budově určené k demolici od čtyř pick-upů. Ty se na povel daly do pohybu a strhly přední část bývalé prodejny, zatímco v její zadní části v klidu pracoval na demolici bagr.

Průběh krátké akce pick-upů je zachycen na videu a John Watson Chevrolet je využívá ke své propagaci. Kromě několika sekundového snímku vzniklo ale i více než čtvrthodinové video složené z fotek i krátkých filmů dokumentujících celou demolici od začátku až do konce.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
24. 1. 2012 20:03
Re: USA
V Česku by čekal bezdomovec a domácí kutil-stavitel co z trosek zužitkuje a ještě by z bagru vycucli naftu. A tak si tady si tady žijem ;-\
24. 1. 2012 13:40
Demolice budovy s pick-upy ...
Tak jsem se chtěl podívat, jak nechali v budově auta (budova S pick-upy), jak je drtí padající beton a místo toho vidím jen demolici budovy pick-upy.
24. 1. 2012 12:18
Re: USA
Ten bagr demoluje zbytek arealu ;-)
23. 1. 2012 23:33
USA
A vzdadu jim pomáhá bagr... No jo USA :-!