Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Doporučujeme: Hity týdne 11/2014

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Které články a videa se vám minulý týden líbily nejvíce? Zde je přehled tří nejčtenějších.

Minulý týden na Auto.cz vyšlo 126 článků s novinkami a videi.

Přinášíme vám seznam těch, které mezi nimi vzbudily největší zájem. Které novinky a která videa oslovily největší počet čtenářů? Podívejte se na krátkou rekapitulaci.

1. Škoda Snowman: Velké SUV se bude vyrábět v Kvasinách

Automobilka Škoda Auto bude v závodě v Kvasinách na Rychnovsku vyrábět velký terénní vůz. Informaci přinesla Mladá fronta Dnes. Koncern Volkswagen dal přednost Škodovce před Seatem, který je také jeho součástí. Spekuluje se, že vzniknou až stovky nových pracovních míst, napsala podle svých zdrojů MfD.

2. Potvrzeno: Škoda Snowman se bude vyrábět v Kvasinách

Z Wolfsburku přišla potěšující zpráva: Škoda Auto bude v závodě Kvasiny na Rychnovsku vyrábět nový vůz. U dodavatelů dílů v okolí rozšířeného závodu by díky tomu mohlo vzniknout až 3000 nových pracovních míst. Informovala o tom společnost Accolade, která již pro dodavatele automobilky připravuje pozemky v průmyslové zóně asi dva kilometry od Kvasin. Škoda Auto rozšíření Kvasin zatím nepotvrdila.

3. Ženeva 2014: Modelky

Dokážete si představit autosalon bez modelek? Vidíte, my také ne, a proto vám přinášíme malý ženevský „souhrn“. Co naplat, návštěvníci autosalonů (v novinářské dny zvláště) jsou z velké části muži. Je proto logické, že se automobilky snaží zaujmout i jiným způsobem, než pouze svými plechovými či karbonovými výtvory a do boje nasazují děvčata. A nebojme se přiznat, že některé expozice by bez usměvavých hostesek přišly o většinu svého kouzla.

1. Video: Prodám Renault Laguna. Zn.: Nebouráno! (Otřesný případ z Polska)

Pokud plánujete koupi vozu v zahraničí, kde by vám mohli nabídnout zajímavou cenu, vybírejte opatrně. Může totiž působit hezky jen na první pohled.

První letošní závod seriálu Formule 1 startuje již v neděli 16. března. Pojďme si společně s Danielem Ricciardem ukázat, jaké změny se pro nadcházející sezónu chystají.

Pokud se bavíme o autech, není radno zapomínat na těžkou techniku, která odvádí všechnu tu náročnou a špinavou práci. Na mysli máme tahače a neúmorné nákladní vozy, které jsou schopny bezpečně se pohybovat v místech, kam by si obvykle člověk netroufl ani s patřičnou výbavou.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)