Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ducati oslaví své 90. výročí i novou hrou (+video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Ducati - 90th Anniversary The Official Videogame je název novinky, kterou slavná značka připravuje ve spolupráci se společnosti Milestone pro své fanoušky a nadšené hráče.

Ducati své 90. výročí vedle akcí jako je červencový World Ducati Week 2016 oslaví i prostřednictvím nové videohry, jejíž vývoj má na starosti společnost Milestone. Ta je největší a nejúspěšnější firmou svého druhu v Itálii, což potvrzují především její oblíbené hry Ride, MotoGP, MXGP, Sebastien Loeb Rally Evo nebo Valentino Rossi The Game.

Novinka, která bude výsledkem společného vývoje se samotným výrobcem motocyklů, nabídne mimo jiné možnost svezení s jedním ze 39 různých modelů značky Ducati, z nichž 29 nikdy předtím do virtuálního světa nezavítalo.

Motocykly budou rozděleny do sedmi časových období a zahrnují nejslavnější modely své značky. Fanoušci se mohou těšit na 125 Desmo z padesátých let, skvěle ovladatelný 500 Pantah z let sedmdesátých, atraktivní 750 F1 z let osmdesátých nebo zakladatele slávy modelové řady Monster z počátku devadesátých let. Chybět nebudou ani nejslavnější superbiky od 851 přes 916 až po Desmosedici RR.

Pro virtuální vyjížďky bude k dispozici pětice virtuálních replik atraktivních silnic jako Stelvio Park, Sierra Nevada nebo francouzská riviéra a osm závodních okruhů, jimiž jsou Imola, Potrero de Los Funes, Alméria, Road America, Magny Cours, Donington, Sugo a samozřejmě pro Ducati nejdůležitější okruh Marca Simoncelliho v Misanu.

Na své si v této hře přijdou i fanoušci historie, pro ty bude připraveno muzeum, které jim umožní odhalit technické i historické údaje a zajímavá fakta o jejich oblíbené značce a jejích motocyklech.

Hra bude k dispozici pro PlayStation 4, Xbox One a Windows PC/STEAMTM od června letošního roku.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)