Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elon Musk jako hlavní hrdina nového komiksu. Nechybí Tesla ani SpaceX

Stanislav Kolman
Diskuze (7)
Zakladatel klubu vlastníků Tesel značku i Elona Muska zbožňuje. Na jeho počest teď stvořil vlastní a neotřelé dílo: komiks!

Řeč je o Eli Burtonovi, prezidentu a zakladateli Tesla Adventure. To je kalifornský klub vlastníků automobilů Tesla, jehož posláním je sdružovat co nejvíce majitelů a utužovat mezi nimi přátelské vztahy. Kromě toho je tento muž také nadšencem do tématiky vesmíru, amatérským stavitelem raket a nečekaně i fanouškem SpaceX. Nově je však i tvůrcem komiksové série, která se točí kolem Elona Muska, Tesly a právě SpaceX.

Kreslená novinka se jmenuje The Adventures of Starman a jistě netřeba vysvětlovat, že je inspirována nedávnou cestou Tesly Roadster do vesmíru. „Když jsem viděl Starmana obíhat ve voze kolem Země v Elonově Tesle, věděl jsem, že musím vytvořit něco, co tuto vizi posune dopředu,“ vysvětluje Eli, proč se do tvorby komiksu pustil.

„Chci, aby se Starman stal hvězdou nejen okamžiku, ale i předmětem jakéhosi hnutí. Hnutí, kde lidé inspirovaní současnou vesmírnou revolucí dělají to nejlepší pro lidský pokrok směrem k vesmíru,“ říká dále Eli s tím, že zvolil tento způsob, protože právě umění má schopnost inspirovat.

Komiks přitom není jen tak ledajakým dílem. Aby Burton zajistil co možná nejvyšší kvalitu, pověřil jeho stvořením tvůrce známého jako Dash Martin a najal i někdejší umělce z Marvelu a DC, tedy největších komiksových es světa.

První díl komiksové výpravy pojednává o spuštění rakety SpaceX do vesmíru a je omezen na pět tisíc číslovaných kopií. Pokud byste čekali nastřelenou cenu, budete se plést. Novinka přijde na patnáct dolarů (zhruba 338 Kč) a objednávat ji můžete zde. Lze ale předpokládat, že vzhledem k omezenému počtu se tato díla časem objeví na nejrůznějších aukcích za podstatně více.

Stanislav Kolman
Diskuze (7)
4. 11. 2018 12:49
Re: Lokální akční hrdina?
>:D >:D >:D
pobavilo
4. 11. 2018 12:29
Re: Lokální akční hrdina?
A to vše díky spalovacímu motoru. >:D
4. 11. 2018 12:07
Re: Vesmírný kovboj
Byl to zkusebni let, obvykla praxe je vypustit kus betonu, tak to chteli vyuzit nejak lepe. Kontaktovali i NASA, zda nechce neco vypustit, ale ta nic nemela, tak to vyuzili takhle jako genialni reklamu pro SpaceX i Teslu zaroven.
4. 11. 2018 12:05
Re: Lokální akční hrdina?
Momentalne je Roadster vzdalen 287799397 km od Zeme.
Avatar - Jerry.Gunman
3. 11. 2018 23:52
Elon Musk a Tesla ve vesmíru
Inu, proč ne >:D

Po ruských městech se prohání akční hrdina Vladimír Putins věrným medvědem Medveděvem po boku [odkaz]

Po Moskvě, vysoko nad ní i hluboko pod ní operuje Černý Blesk [odkaz]

Tak proč by u všech nenabitých baterek nemohl mít Elon Musk komiks od svého fanouška, neřku-li člena sekty :-) :-) :-)