Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fiat 500 Bicolore: Dvouválec ve dvou barvách

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (8)
Fiat si pro letošní autosalon v Boloni připravil novou speciální sérii pětistovky, kterou charakterizuje dvoubarevný lak karoserie.

Fiat nevynechá jedinou příležitost, aby nepředstavil novou limitovanou sérii pětistovky, jíž se za prvních 31 měsíců prodal kulatý půlmilion. Nejinak je tomu i na autosalonu v Boloni, kde slaví premiéru Fiat 500 Bicolore.

Karoserie malého třídveřového hatchbacku se v tomto provedení pyšní dvoubarevným lakem karoserie, který kombinuje červenou a bílou. Dvojici barev doplňují detaily, jako jsou chromované kliky dveří a vnější zpětná zrcátka.

Inspirací pro tuto limitovanou sérii se staly kombinace laků na karoseriích amerických automobilů padesátých let a umělecký směr pop art, který vznikl v padesátých letech a byl populární v letech šedesátých.

Pod kapotou Fiatu 500 Bicolore se ukrývá přeplňovaný dvouválcový motor 0,9 TwinAir s výkonem 63 kW (85 k) a točivým momentem 145 Nm, který spolupracuje s pětistupňovou manuální převodovkou.

Fiat 500 Bicolore je podle tiskových materiálů automobilky první z řady speciální limitovaných edicí s dvoubarevným lakem karoserie, jichž se dočkáme v následujících měsících.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (8)
15. 12. 2010 10:08
Re: Vážená redakce,
No, za prvé si dávej pozor na pusu a že je F500 pro normální lidi, o tom ani s Tebou nebudu diskutovat. Nejvíce bl*ů potkávám v octáviich, v passatech a ještě v golfech. :-!
14. 12. 2010 16:00
Re: Vážená redakce,
:no:
14. 12. 2010 16:00
Re: Vážená redakce,
Jestli je pro Tebe normální auto pro normální lidi Fiat 500, tak jseš lehce nenormální. Nečte se tady deset testů oktávie či passatů s tím a tím motorem, to by bylo skutečně zajímavější, než když tady redakce pořád dokola honí jednu profláklou petistovku....
14. 12. 2010 15:57
Re: Vážená redakce,
Tak jsem dost zklamanej, je vás čím dál méně, ale ty ses ozval, takže OK. Myslím, že za pár let tady žádní fiatofilové už opruzovat nebudou - protože nebude existovat ani jejich apeniská modla. Tkže si to užívej a prskej dál....já bych tady bez tvých výlevů byl hrozně smutnej, tak se přísště snaž víc, ať se podavíme víc.
Avatar - Plautus
14. 12. 2010 09:11
Re: Vážená redakce,
:yes: