Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Geely Emgrand EC7 za 10.000 liber, dovozce hledá dealery

David Bureš
Diskuze (1)
První vozy značky Geely se ve Velké Británii začnou prodávat na konci roku 2012.

Spolu se zahájením nového roku začalo anglické zastoupení čínské automobilky Geely hledat dealery, kteří by automobily této značky prodávali. Jako první se na anglickém trhu začne prodávat model Emgrand EC7, a to ve dvou karosářských variantách – jako čtyřdveřový sedan a pětidveřový hatchback.

Podle ředitele pro rozvoj trhu, Matthewa Cheynea chce Geely Auto UK letos ve Velké Británii včetně Severního Irska vybudovat síť 30 až 40 dealerů a servisů. Jejich počet má dále vzrůst v roce 2013, kdy bude zahájen prodej dalších modelů této čínské značky.

Dealeři mají úzce spolupracovat s Geely UK a pomáhat mu v dalším rozvoji. Díky tomu, že Geely UK začíná s čistým listem papíru, je firma nakloněna novým nápadům, které ji mohou přinést úspěch.

Geely UK chce mít nad konkurencí navrch z hlediska péče o zákazníky. Proto anglické zastoupení čínské značky po budoucích dealerech především požaduje, aby se pečlivě starali o své zákazníky. Díky tomu má Geely získat ve Velké Británii dobrou pověst. Cheyne tvrdí, že po jednotlivých zástupcích nebude Geely UK požadovat nereálné prodejní cíle a nebude je nutit nakupovat více aut, než kolik budou skutečně potřebovat.

První cena Geely Emgrand EC7 se bude v Británii pohybovat okolo částky 10.000 liber (v přepočtu zhruba 312 tisíc korun). Automobil má být podle vyjádření Geely Auto UK bohatě vybaven, poskytována na něj bude pětiletá záruka či záruka na 100 tisíc mil.

Pod jeho kapotou vozu bude pracovat 1,5litrový, nebo 1,8litrový benzinový motor. Emgrand EC7 letos v nárazových zkouškách Euro NCAP získal čtyři hvězdičky.

David Bureš
Diskuze (1)
9. 1. 2012 09:16
Reasonably priced car
Nové cenově dostupné auto do Top Gearu? ;-)