Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Harley-Davidson startuje novu motocyklovou sezónu zkušebními jízdami zdarma

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)

Harley-Davidson má v současnosti velmi pestrou paletu modelů a s novou motocyklovou sezónou nabízí jedinečnou možnost okusit řadu z nich prostřednictvím zkušebních jízd.

 

Pokud jsou motocykly značky Harley-Davidson něco, o čem jste vždy pouze snili, pak máte nyní šanci si svůj sen alespoň částečně splnit. Harley-Davidson totiž i v České republice nabízí zkušební jízdy zdarma.

Díky tomu lze okusit, jaké to je usednou za řídítka motocyklu tradiční severoamerické značky a vychutnat si jeho osobitý styl a nenapodobitelný zvuk motoru, který je typický pro vidlicové dvouválce Harley-Davidson.

Vybírat lze nejen ze skutečně široké nabídky modelů řady Softail, zahrnující zástupce stylů custom, performance i touring, ale volit lze podle materiálů značky Harley-Davidson z kompletní aktuální modelové nabídky.

Zkušební jízdu zdarma si lze rezervovat prostřednictvím https://freedomdays.harley-davidson.com/cs_CZ nebo v některém z oficiálních dealerství Harley-Davidson po celé České republice. Vyzkoušet motocykly tak můžete v Praze, Plzni, v Brně, Ostravě nebo Hradci Králové.

Harley-Davidson slibuje, že ve všech případech se lze těšit na neopakovatelnou jízdu, která bude daleko od shonu a stresu všedních dní.

Zdroj: Harley-Davidson Central and Eastern Europe s.r.o.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)

Doporučujeme

Avatar - CHerokee
16. 4. 2019 14:00
Demo
Není to novinka, demo truck jezdí už řadu let. Dobré to určitě je. Jen s tím zvukem bych se krotil. Jezdím H-D už dlouho. A pokud člověk nejde alespoň do laděného fabrického (screaming eagle + např. palivová mapa) nebo jiného sportovního výfuku (nelegální, ale jinak to nejde), tak zvuk zvláště evropských verzí nic moc. Holt naše super normy. Výsledek pak je opačný extrém.