Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hit amerického léta: Vířivka na korbě pick-upu!

Mirek Mazal
Diskuze (5)

Pojízdná vířivka je letošním hitem doplňkové výbavy užitkových automobilů. Jacuzzi je přizpůsobené korbě tolik oblíbených pick-upů.

Američané jsou spojováni s mnoha předsudky od extrémně pohodlných lenochů s nadváhou po iniciativní autory užitečných nápadů. Bez ohledu na nespočet zaujatých označení vzniklo kombinací lenosti a důvtipu zajímavé řešení nadcházejícího problému s vysokými letními teplotami.

Vynalézavá skupina zaměřila pozornost na všudypřítomné pick-upy. Užitkových aut je v USA nejvíce ze všech kategorií, protože zvýšené přepravníky jsou multifunkčními pracanty schopnými stejně dobře dojet pro nákup jako odvézt dříví k ohništi. Běžná populace dodnes přehlížela ještě jeden aspekt využitelnosti, a sice možnost letních radovánek.

Firma z Colorada skutečně představila bazének zformovaný přesně do nákladového prostoru amerických pick-upů. Společnost Keystone se soustředí na výrobu piva, ke kterému se hodí chladné osvěžení kdekoliv na cestách. Ztřeštěný nápad podpořil dodavatel maskovacích oděvů Realtree, výsledkem není nic jiného než nepropustná výplň otevřené korby.

Nafukovací bazén za 250 USD neboli šest tisíc korun měří 168 x 157 x 53 cm, což bylo rozvrženo pro uvelebení pěti dospělých pod hladinou 1321 litrů vody. Bez započítání hmotnosti každého jedince je zadní náprava dodatečně zatížena hmotností 1,32 tuny bezpečně vzdálené od maximálních limitů například Fordu F-150. Nejprodávanější auto v USA od roku 1981 v případě dieselového motoru utáhne okolo pěti tun, benzínový šestiválec V6 Ecoboost zvládá ještě o tunu navíc. Rezerva je více než dostatečná, i když se nepředpokládá plně obsazené koupání za jízdy.

Keystone a Realtree nezůstali u jen hranatého koupaliště, samozřejmostí jsou doplňky pro stylové uskladnění pivních zásob. Stejně smýšlející tvůrci poukázali na možnost chlazení lahví nebo plechovek přímo v bazénku, civilizovanější alternativou je uzavíratelný box odolný proti otřesům, pádům či jiným nástrahám každého veselejšího popíjení.

Video se připravuje ...

Kromě přenosné bedny je v nabídce sladěné oblečení a také sluneční brýle, aby automobilová párty probíhala v jednotném duchu. Veškerý sortiment pokrývají stejné barvy maskáčových motivů s výraznými nápisy Keystone.

Mirek Mazal
Diskuze (5)

Doporučujeme

16. 5. 2022 19:59
Re: Blbosť
No, možno za príplatok ponúkajú aj vlnolamy... :-[]
16. 5. 2022 16:45
Re: Blbosť
Drive,najdu sa aj takí ludia :-!

Prid na zraz amerik na Pasohlavky a uvidis tam zopar kupajich ludi na korbe iduceho auta voziacich sa po areali :-! (sem tam aj mimo arealu vybehnu)

Cvokov je vsade dost :-)
16. 5. 2022 11:34
Re: Blbosť
No, ja uz z tech "novinek" fakt nejak "nemuzu".

Koho by taky napadlo s autem vubec jezdit, ze jo?!

Takze bazenek v korbe pick-upu je vybornej napad.
Pak ale muze byt i elektrickej - jezdit s tim stejne nemuzes, tak o co jde?
16. 5. 2022 11:15
Blbosť
"Rezerva je více než dostatečná, i když se nepředpokládá plně obsazené koupání za jízdy." - tak neviem, či by sa našiel cvok, čo by s korbou vody a nebodaj ešte ľuďmi v nej šiel jazdiť...