Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda CR-V: Sériová verze v Japonsku

Aleš Dragoun
Diskuze (2)
Konečně známe podobu sériové Hondy CR-V, tedy alespoň pro japonský trh. Produkční verze se od nedávno představeného konceptu liší jen pramálo.

Studie se představila na kalifornské Orange County International Auto Show ve druhé polovině září 2011. Uplynul něco málo přes měsíc a máme tu první fotografie sériové varianty pro domácí, tedy japonský trh.

Honda je vystavila na firemním webu. Na první pohled zůstaly zvenčí zachovány všechny stylistické prvky, pouze nárazníky se trochu zcivilizovaly a zvětšila se vnější zpětná zrcátka.

Kolům zůstala pětice dvojitých paprsků, ale jejich design se také trochu umírnil. Dosud známé snímky interiéru nahlížejí na poměrně členitou palubní desku, ukazují velký displej navigace v jejím středu, menší nad ním a vyvýšenou páku voliče nové šestistupňové samočinné převodovky.

O technice toho zatím mnoho nevíme. Pod kapotou se určitě objeví stávající zážehový čtyřválec 2,4 l. Nejprve pro Američany, protože tamní specifikace v pořadí čtvrté generace SUV se ukáže za necelé tři týdny na autosalonu v Los Angeles. Ten se koná od 18. do 27. listopadu. Evropa si ještě počká, v nabídce pro starý kontinent určitě nebude chybět ani žádaný turbodiesel.

Aleš Dragoun
Diskuze (2)
Avatar - Ada je zase tady
3. 11. 2011 09:15
Když si vzpomenu
jak pěkné bylo CR-Včko z modeloveho roku 2008, vidím, že to i u Hondy jde s designem od deseti k pěti :no:
Avatar - GregorZV
2. 11. 2011 14:18
krásna
krásna je strašne, ako to vidím tak to bude naša 3 Honda (CR-V) :-) :yes: Ak dajú ten 180 koňový I-DTEC a automat, tak to bude riadna pecka!!