Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda Insight model 2011: Nové naladění podvozku, barvy a změny v interiéru

Ondřej Láník
Diskuze (0)
Honda Insight dostala pro modelový rok 2011 několik detailních vylepšení interiéru ale hlavně nový setup podvozku.

Hlavní změnou, která je patrná na první pohled, je změna barvy horní části palubní desky na černou, čímž se výrazně mění prostředí v interiéru tohoto hybridního vozu.

K dispozici jsou nyní dvě barevné kombinace interiéru; první obsahuje zcela černou palubní desku kombinovanou s černými sedadly, panely dveří a středovou konzolou. Alternativně mohou mít spodní část palubní desky, sedadla a středová konzola barvu šedou, která interiéru poskytuje vzdušnější vzhled.

Poprvé jsou pro model Insight k dispozici kůží čalouněná sedadla, která lze objednat pro oba typy palubní desky a pro obě barvy čalounění.

Nabídku barev v interiéru doplňuje inovované čalounění či chromové kroužky kolem výdechů větrání a ovladačů topení, jež kontrastují s tmavším interiérem. U vozů s nejvyšší úrovní výbavy je pro černý interiér k dispozici stříbrné metalické obložení madel dveří.

Reakcí Hondy na připomínky zákazníků Insightu je revize systému zavěšení kol. Jeho nastavení a komponenty byly pozměněny s cílem zlepšit jízdní vlastnosti, stabilitu a ovladatelnost hybridu. Změny zahrnují úpravu výztuže zavěšení kol, modifikaci odklonu kol, úpravu pružin, změnu kloubu zavěšení předních kol a zvětšení aerodynamických panelů pod karoserií.

Nabídka barev byla rozšířena o dvě nové barvy – perleťovou Dynamic Blue Pearl, která nahrazuje barvu Neutron Blue, a perleťovou Carnelian Red Pearl nahrazující barvu New Red Pearl. Nově jsou pro vyšší komfort zákazníků u nejvyšší výbavy standardně dodávány parkovací senzory.

Výroba takto modernizovaného Insightu byla spuštěna v létě.

Ondřej Láník
Diskuze (0)