Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda představuje nový infotainment systém

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
Honda oficiálně odhalila detaily nového infotainmentového systému HondaLink. Ten bude součástí výbavy nové Hondy Accord.

Honda představuje nový systém HondaLink, kterým bude vybavena devátá generace Hondy Accord pro severoamerický trh, jejíž představení se odehraje letos na podzim. Ve spolupráci s první automobilovou OEM aplikací Aha™ od firmy Harman poskytne HondaLink informace i zábavu.

Systém HondaLink má prostřednictvím intuitivní aplikace pro smartphony umožnit majiteli přednastavit si volby systému v telefonu. Ve voze si pak může užít nastavený obsah pomocí hlasového ovládání, tlačítek na volantu nebo kontrolek na palubní desce.

Pomocí aplikace Aha může uživatel HondaLinku například poslouchat audionoviny z Facebooku nebo Twitteru, podcasty z NPR nebo využít hudebních služeb jako Slacker. Vše bude zdarma a stále dostupné v éteru. HondaLink bude také obsahovat internetové rádio Pandora a převod hlasové zprávy do SMS, které Honda představila v roce 2012 u CR-V.

Rodina systémů HondaLink obsahuje také HondaLink EV, speciálně připravený pro elektromobil Fit EV a chystaný Accord Plug-In Hybrid. Majitelé těchto vozů budou mít přístup k aplikaci, která jim umožní na dálku zkontrolovat nabití vozu, zahájit nabíjení nebo aktivovat klimatizaci a topení zatímco je vůz v elektrické síti, aby se tak maximalizovalo nabití baterie před jízdou.

HondaLink EV se představuje spolu s elektromobilem Fit EV. Tento model bude k dispozici k pronájmu v Kalifornii a Oregonu od 20. července 2012.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
Avatar - King
20. 7. 2012 14:56
Re: ked dvaja robia to iste
Bojím se, že grafika bude přesně taková, jaká byla vidět na tom videu. ;-)
19. 7. 2012 22:59
Re: ked dvaja robia to iste
Pravda je, ze soucasne Hondy, vcetne novych modelu, maji grafiku navigace apod. silne pokulhavajici za konkurenci. Takze ted akorat (konecne) srovnali krok.
Avatar - Choochoo
19. 7. 2012 22:13
Re: ked dvaja robia to iste
Prezentace bylo o tom co to bude umet a ne jaka bude grafika ;-)
Popravde me unika logika pripojeni na facebook, twiter a podobny koko.iny odkudkoli ;-)
19. 7. 2012 21:45
Re: ked dvaja robia to iste
nech sa to pripaja pre mna za mna aj na enterprise. vyzera to ako webstranka z roku 1994....

okrem toho mi unika logika pripajania sa na facebook z auta
Avatar - Choochoo
19. 7. 2012 21:30
Re: ked dvaja robia to iste
No hlavne kdyz ti dvaja to iste nerobi, ze ;-)
Kam se pripojuje presne to Bawo, na Facebook, Twiter, ...
Ty nekde vidis displej z Accorda a jak to presne bude vypadat?