Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Interiér nového Opelu Vectra

Michal Fokt
Diskuze (0)
Získali jsme fotografie interiéru chystané vectry, a spolu s nimi další informace o tomto automobilu.

Získali jsme fotografie interiéru chystané vectry, ale také jejího pětidveřového provedení a spolu s nimi i další informace.

Jak je vidět z přiložených snímků, vnitřek nové vectry se výrazně liší od toho u současné verze, nikoliv ovšem od ostatní v Německu produkované konfekce v podobě Volkswagenu Passat a Fordu Mondeo. Celá horní část přístrojové desky, kaplička a výdechy ventilační soustavy jsou si u těchto vozu podobné jako vejce vejci, ke cti Opelu je však třeba dodat, že se pokusil tvarově odlišit alespoň spodní část středového panelu. Zajímavě navržený je čtyřramenný volant, který interiéru propůjčuje osobitý vzhled, stejně tak, jako dvoubarevná kombinace plastů a čalounění. Krémový odstín bude s největší pravděpodobností příplatkový, a také velmi citlivý na znečištění.

Jak napovídá pohled na zadní sedadla, bude zde s největší pravděpodobností nadbytek prostoru pro nohy, místo nad hlavou lze u strmě se svažující střechy zatím těžko odhadnout, zvláště když jsou zadní sedadla umístěna o kousek výš, než ta přední.

Zatímco první informace o použité technice najdete ZDE, nyní je již můžeme doplnit o další, týkající se zejména sportovní varianty, která ponese označení GTS. Ta bude osazena zážehovým vidlicovým šestiválcem o objemu 3,2 l. Motor disponuje výkonem 155 kW a točivým momentem 300 N.m, a GTS se díky němu stane dosud nejrychlejší sériově vyráběnou vectrou. Tato verze bude k dostání se zhruba tříměsíčním zpožděním oproti ostatním modelům, tedy v létě příštího roku.

Na dalších snímcích můžete také vidět po sedanu již druhou karosářskou verzi vectry, a to pětidveřový hatchback. To má v sobě o něco sportovnější náboj, a to zejména díky pozvolna se svažujícímu zadnímu oknu.

Michal Fokt
Diskuze (0)