Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Irmscher udělal z Opelu Zafira zajímavý obytňák s tyrkysovým interiérem

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Známý německý úpravce Irmscher představuje vlastní obytnou verzi Opelu Zafira Life.

Auto, které dostalo jméno Cross iS2, zaujme už na první pohled. Design totiž oživuje několik stylových doplňků, například malý splitter, decentní střešní spoiler, nástavce prahů či nová kola. Ta mohou mít průměr 18 a 19 palců. Všimnout si můžeme také nové masky chladiče, postrádající logo Opelu.

Mnohem větší proměnou však prošel vnitřek, kde se objevuje obytný prostor. Za posuvnými dveřmi najdeme kuchyňský kout ve tvaru písmene L, nabízející dřez, chladničku a pracovní desku z bambusového dřeva. V jednom z šuplíků se ukrývá plynový vařič.

Vůz dále nabízí spoustu odkládacích prostor. Místo na spaní je částečně variabilní, tvoří ho pevné lůžko na konstrukci, pod níž se nachází úložný prostor, lze však rozšířit úpravou "křesílek" po stranách kabiny. Mezi užitečné detaily patří ještě polička s bezdrátovým nabíjením telefonu, sprcha je venkovní.

A určitě jste si všimli neobvyklého barevného provedení obytného prostoru. Dominuje mu tyrkysová, kterou doplňuje bílá, šedé čalounění a charakteristické barvy bambusového dřeva. Zájemci si ale budou moci vybrat vlastní barevné kombinace.

Cenu, na níž přestavba Opelu Zafira Life v kempovací auto vyjde, zatím bohužel neznáme.

Video se připravuje ...

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Doporučujeme

13. 4. 2022 14:00
Pohon?
Pokud to nebude 2.0HDI, můžou to rovnou zabalit ;-)