Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jako nejlepší přátelé: Podívejte se, kterak Trump předvedl Kim Čong-Unovi svou automobilovou chloubu

Stanislav Kolman
Diskuze (1)
Při jednání klíčových mužů USA a Severní Koreje došlo i na odlehčenou tematiku. Třeba když se prezident Spojených států Donald Trump pochlubil Kim Čong-Unovi svou obrněnou limuzínou.

Ještě před pár měsíci si vyhrožovali jadernými útoky, ale při včerejším summitu působili prezident USA Donald Trump a lídr Severní Koreje Kim Čong-Un jako velmi dobří přátelé. Hlava Spojených států ostatně krátce po setkání potvrdila, že vzájemné střetnutí probíhalo hladce, dokonce lépe, než by kdokoliv čekal.

Díky tomu přišla řada i na odlehčená témata, včetně automobilů. Už včera jsme vás informovali, jakým vozem přijel na setkání severokorejský diktátor. O autech to ale bylo ještě více. To když se Donald Trump rozhodl svému sokovi ukázat svou obrněnou limuzínu.

Takzvanou Bestii převzal Trump po Obamovi do doby, než bude připravena limuzína přesně podle jeho požadavků. Stroj v závislosti na výbavě váží něco mezi sedmi a devíti tisíci kilogramy a jde o nedobytnou pevnost na kolech. Z bezpečnostních prvků vypíchněme třeba obrněnou palivovou nádrž či přední kameru s nočním viděním. Jen dveře mají tloušťku 20,3 cm a vůz zvládne odolat i bombovým či chemickým útokům. A kdyby došlo k nejhoršímu, připravena je i zásoba krve skupiny Donalda Trumpa.

Kim Čong-Un se vozem krátce pokochal především zvenčí. Na malou chvilku nahlédl i dovnitř, ale přítomní novináři byli při snaze dostat se co nejblíže natolik akční, že se ochranka rozhodla celou akci hodně rychle rozpustit. Celý průběh zachytil jeden z přítomných kameramanů.

Stanislav Kolman
Diskuze (1)
Avatar - cascadia2
13. 6. 2018 15:48
chlouba
Kterak Staník předvedl Kim Čong-Unovi svou chloubu :*) So biiiig, zvolal Kim :-!