Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jeremy Clarkson prozradil novinky nejen k novým dílům The Grand Tour

Ondřej Mára
Diskuze (4)

Clarkson již viděl první sestřih epizody natáčené ve Skotsku, která by měla být odvysílána ještě letos. Koncem dubna pak odstartuje natáčení další epizody.

Mike Fernie, moderátor YouTube kanálu motoristické sociální sítě DriveTribe, se nedávno rozhodl navštívit hlavní tváře sítě DriveTribe a současně hlavní představitele pořadu The Grand Tour, kterých se ptal na jejich dosavadní průběh roku 2021. A po nedávné zastávce u Richarda Hammonda přišel na řadu Jeremy Clarkson.

Nikoho nejspíš nepřekvapí, že většinu času nyní tráví na své farmě, kde připravoval speciální show o farmaření. Ta by už měla být hotová a Jeremy se prý velmi těší na reakce veřejnosti. Na rozdíl od jeho předchozích projektů by totiž mělo jít o relativně seriozní show, během které nebude nikdo hořet ani explodovat.

Kromě toho se Jeremy rozpovídal také o nové epizodě The Grand Tour, která se v minulém roce natáčela ve Skotsku. Trojice známých moderátorů vyrazila na sever britských ostrovů s velkými americkými auty a podle Clarksona půjde o epizodu ve stylu „Clarkson, Hammond and May Unplugged“.

Jak totiž Clarkson dodal: „Protože jsme nebyli v zahraničí, nemuseli jsme si poradit s extrémním vedrem či extrémní zimou a nemuseli jsme ani zdolávat extrémní terén. Jsme to prostě my tři během toho, co jsme dělali již před mnoha a mnoha lety v Anglii, ačkoliv tohle není Anglie, ale Skotsko, ovšem pořád Británie, a je tam trochu zima a dost prší.“

K obsahu nové epizody sice Clarkson neprozradil nic bližšího, dodal ovšem, že Hammond měl opět nehodu a May se snažil být zajímavý, což prý bylo k popukání. Celkově by se však mělo jednat o zábavný díl.

Poté se Clarkson pochlubil s plány na příští dny a měsíce, kdy ho kromě natáčení nových dílů pořadu „Chcete být milionářem?“ čeká natáčení nového pořadu pro iTV a koncem dubna by měl začít s natáčením nové epizody The Grand Tour. Ta by se měla opět odehrávat na území Velké Británie, následující epizoda už by ale měla být natáčena v zahraničí. Prozatím však nikdo neví kde konkrétně.

Clarkson tak vyhlíží další nabitý rok, protože ani v tom minulém se prý nenudil. Hodně pozornosti totiž vyžadovala jeho farma a s ní související obchod. A pokud první díl série o farmaření dopadne dobře, není prý vyloučeno, že se dočkáme další série.

Ondřej Mára
Diskuze (4)

Doporučujeme

Avatar - palix
16. 3. 2021 18:44
Re: Vyzerá hrozne
Tiež si myslím, že vyzerá hrozne - zostárnuto a zanedbane. Ale keď to nevadí jemu :-!
Avatar - Avanti
16. 3. 2021 14:50
Re: Vyzerá hrozne
Ďakujem za informáciu. Každopádne si myslím, že Jeremy vyzerá nejako zanedbane a mohlo by to byť lepšie.
16. 3. 2021 13:31
Re: Vyzerá hrozne
nic neposíláš, nemáš ani na to, tak nekecej
Avatar - Avanti
16. 3. 2021 13:09
Vyzerá hrozne
Posielam balíček žiletiek a kupón k holičovi...