Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jízdy Světa motorů: Přijďte otestovat automobilové novinky v Praze, Brně a Plzni

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Ve třech českých městech můžete v průběhu září zažít Jízdy Světa motorů a vyzkoušet čerstvé automobilové novinky mnoha značek.

Náš partnerský časopis Svět motorů připravil pro fanoušky automobilů speciální akci Jízdy Světa motorů, na které si můžete nové vozy nejen prohlédnout, ale klidně do nich usednout a svézt se. Kromě dynamického testování jednotlivých modelů jsou připraveny také akční nabídky, prezentace originálního příslušenství a bohatý doprovodný program, který v příštích dnech ještě upřesníme.

Na akci si nemusíte vyhradit celý den. Koná se vždy na parkovišti u obchodního centra, takže si do některého z nových vozů můžete odběhnout klidně z víkendového nákupu. Poprvé se Jízdy Světa motorů rozjedou v Praze 12. – 13. září (OC Letňany), posléze v Brně 19. – 20. září (OC Olympia) a Plzni 26. – 27. září (OC Olympia). Automobily pro vás budou připraveny vždy v sobotu od 10:00 do 18:00 a v neděli od 10:00 do 17:00.

A na jaké vozy se můžete těšit? Na Jízdách Světa motorů nebudou chybět značky Mitsubishi, Hyundai, Subaru nebo třeba Opel. Kompletní seznam automobilek a dostupných vozů odhalíme později, takže sledujte náš web a nezapomeňte si v kalendáři zaškrtnout víkend, o kterém to na Jízdy Světa motorů máte nejblíže. Tentokrát totiž nákupy nebudou ani zdaleka tak nudné!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Doporučujeme