Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kia Cee'd kombi se už testuje v běžném provozu

Ladislav Čermák
Diskuze (20)
Magazín Auto Express přinesl fotky a první údaje o chystané kombi-verzi korejského hitu nižší střední třídy

Špiónské fotky přinesl svým čtenářům magazín Auto Express. Silně zamaskovaný prototyp sice větší část své karoserie skrývá pod neprůhlednou fólií, i tak je ale jasné, že na konceptu Cee'd SW, který lákal zejména středoevropské motoristy ke stánku Kie, se mnoho měnit nebude, podobně jako se do sériové podoby příliš neupravoval ženevský koncept hatchbacku Cee'd.

4450 mm bude spočívat na stejném rozvoru, jako pětidveřový hatchback (2,65 m), svými proporcemi tedy bude konkurovat nejsilnějším hráčům mezi objemnými kompaktními kombi, zejména Astře a Focusu. Zatímco příď se proti hatchbacku nezměnila, záď rozehrála velmi rozmáchlé křivky, vyvrcholené silně skloněným D-sloupkem a originálně tvarovanými koncovými světly. Uvnitř nebude chybět celá škála řešení pro maximální variabilitu, včetně velkého úložného prostoru pod podlahou kufru. Na výběr budou tři úrovně výbavy a pět motorů - tři zážehové a dva vznětové. Zatímco pětidveřového hatchbacku se evropské trhy dočkají v únoru 2007, na kombi si počkají až do konce roku.

Odkaz na původní článek s fotogalerií zde

Zdroj: Auto Express.

Ladislav Čermák
Diskuze (20)
9. 11. 2006 08:02
zaujimave vsak??
Super, nie aby boli na skole radi, ze sa mozu vrtat v aute (s ako tak novymi technologiami), ale hned sa niekto snazi vyje*** so systemom a prihlasovat to na znacky. :no: :no: :no: :no: :no: