Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lamborghini Concept S: Unikát na prodej. Nikdo ho ale nechce!

Michal Fokt
Diskuze (7)
Na prodej je skutečný unikát - speedster Lamborghini Concept S z roku 2006. Jediné auto svého druhu, ale nikdo ho nechce koupit...

Když se v roce 2006 představila studie Lamborghini Concept S, doslova jsem slintal - agresivní ponton Gallarda, vybavený jen větrnými štítky a dvěma oddělenými sedadly, to byla opravdová nádhera. Dokonce se mělo v malé sérii vyrábět, ale nakonec to nedopadlo a exponát ze Ženevy se stal jediným svého druhu.

Neví se, kdo ho od automobilky koupil, jisté ovšem je, že se ho teď chce zbavit a je pochopitelné, že (o dost) dráž, než jej pořídil. Svěřil ho tedy aukční síni Sotheby´s, která ho tento týden nabídla do dražby Driven by Disruption v New Yorku. Odhad kupní ceny byl mezi 2,4-3 miliony dolarů, jaká ale byla vyvolávací cena, není známo.

Pokud byste čekali, že se o unikátní auto zájemci poperou, jste na omylu, nikdo roku nezvedl... A to ipřesto, že auto je možné legálně provozovat na silnicích a má najeto pouhých 180 km. Concept S se tak vrací do garáže původního vlastníka, ale třeba se v budoucnu zase někde objeví. Levněji (?)...

Michal Fokt
Diskuze (7)
Avatar - Deutsch
20. 12. 2015 02:18
Cena
I kdyz je to auto unikatni tak chtit za nej stejne jako za LaFerrari nebo jemu podobne? To by si spocitalo i trilety dite >:-[]
Avatar - Pekelná Micinka
20. 12. 2015 00:28
Re: Proč kupovat půlku lamba,
:yes:
20. 12. 2015 00:04
Nenažranost
Gallardo Spider stálo kolem 5-7mil, dnes je tu nová generace za stejné peníze. Ojete Gallardo stojí od 2mil + . Nemluvě o tom, že pokud nutně potřebuji Speedster, tak jsou renomované firmy, které ho za tučný peníz přestaví ze Spideru a bude to také legální na silnici, ale s cenou pod 10 mil.

Tohle auto by se jistě prodalo, ať to daj na ebay od dolaru a uvidí jakou to má tržní cenu, ale říct, že za toto jinak běžné Gallardo dát 70 mil je prostě nesmysl, ale hold majitel je nenažraný.
19. 12. 2015 22:23
velky nepomer ceny a historickej hodnoty
Auto sa mi paci. Jeho problem ale je, ze taka cena sa plati za historicky exemplar, co toto Gallardo este nie je. Navyse "bezne" Gallardo sa da kupit za desatinu ceny.
Avatar - flyboyeda
19. 12. 2015 18:15
hrozně hloupý auto
:no: