Mazda CX-30 je spolehlivým společníkem za každé situace

Komerční prezentace

Sníte o vozidle, které se pro vás stane bezpečným parťákem za každých okolností? A co když se k tomu přidá nízká spotřeba, ladnost křivek, spojená se sportovním duchem, a pohodlná jízda? Takové auto budete chtít tady a teď. Už nemusíte jen snít, protože přesně takový je moderní crossover Mazda CX-30!

Jedinečné základy Mazdy 4. generace  

Svoji bezkonkurenční popularitu mezi Mazdami získala už Mazda 3, ke které přibyla stylová Mazda CX-30. Třicítka totiž stojí na základech zmíněné trojky a má obdobnou samonosnou konstrukci karoserie. Určitě si všimnete, že se i významně podobají, ale pár výhod navíc u třicítky jistě najdete.

Vyznačuje se vysokou úrovní pohodlí, perfektní ovladatelností a nízkou spotřebou paliva. S délkou 4 395 mm a šířkou 1 795 mm je o něco větší než CX-3, zároveň však o něco menší než CX-5. Ptáte se, proč Japonci v logické návaznosti nezvolili číslo 4? Čtyřka se prodává na asijském trhu, a z toho důvodu je tato číslovka u nás vypuštěna.

Odvážný design “třicítky”  

Mazda CX-30 vás rozhodně zaujme svým luxusním vzhledem. Úchvatná prodloužená přední kapota se skvěle doplňuje s úzkými světlomety a s výrazně skloněným čelním sklem. Zadní část se lehce svažuje a spojuje tak všechny prvky dohromady. Automobil celkově vzbuzuje pocit sportovního auta. V základu dostanete k CX-30 16palcová kola.

Interiér a bezpečnost Mazdy CX-30 vás dostane  

Vnitřek vozu vás uchvátí na první pohled. Nejenže vypadá velice elegantně a osobitě, ale vše je zde úžasně promyšleno. Kabina Mazdy je dokonale tichá, bezpečná a laděná do minimalistického stylu. Pro ještě pohodlnější jízdu si můžete dle svých preferencí nastavit sedadlo i volant. U CX-30 nepochybně oceníte také snazší nastupování a lepší přehled na silnici.

Bezpečnost je pro Mazdu velmi důležitým prvkem. Ne nadarmo získala Mazda CX-30 v crash testech plný počet hvězd. Nabízí řadu bezpečnostních prvků:

●         Inteligentní brzdový asistent (SBS)

●         Systém pro hlídání pozornosti řidiče (DAA)

●         Adaptivní tempomat (MRCC)

●         Mazda G-Vectoring Control (GVC)

●         Systém pro hlídání mrtvých úhlů

●         7 airbagů pro řidiče i spolujezdce

●         Systém pro hlídání jízdních pruhů

●         Systém hlídání mrtvého úhlu

●         Rozeznávání dopravních značek a mnoho dalších

Motorizace a spotřeba paliva  

I zde se nechali výrobci inspirovat příbuznou trojkou a vsadili na osvědčený seznam motorů. Nejzajímavější z nich je benzínový Skyactiv-X s výkonem o 186 koní. Spotřebou 4,3 l/100 km mimo město je svými parametry naprosto ideální. Další variantou je také Skyactiv-G, což je motor s vysokou kompresí, nízkými emisemi a výkonem 122 či 150 koní.

Spotřeba paliva Mazdy CX-30 je opravdu nízká, a to právě díky technologii SKYACTIV®, která zvyšuje jízdní dynamiku na maximum. Převodovku můžete zvolit šestistupňovou manuální či automatickou.

Odjeďte s Mazdou CX-30 hned  

“Třicítka” se pyšní samými superlativy. A není se co divit. Výrobci si dali velmi záležet a promýšleli každý detail. Úsporný motor, dynamické vlastnosti a perfektní prostorný interiér jsou výborným spojením. To vědí i v Auto Jeremiášová, kde se na prodej Mazdy specializují.

Vyzkoušejte u nich zdarma testovací jízdu a okuste pohodlí Mazdy CX-30, nebo si auto rovnou odvezte. Právě mají několik kousků skladem. Zaručujeme vám, že s Mazdou CX-30 získáte nevšední zážitek z jízdy, a zároveň spolehlivého a tichého společníka.

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly