Mercedes s duší F1. V čem nový model trhá rekordy?

Prezentace klienta

Vzrušení, napětí a adrenalin. Už jen při sledování závodů formule 1 cítíte spoustu emocí. S novým modelem Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE zažijete to, co profesionální závodníci. Stovku s ním pokoříte za 3,4 sekundy a vyždímáte z něj až 280 km/h. Čím vás doslova odrovná?

Tenhle elegantní sportovní vůz vládne silou až 680 koní. Tu mu propůjčuje nejvýkonnější sériově vyráběný 2litrový čtyřválec na světě spolu s dodatečným elektromotorem umístěným vzadu.

Výkon je u tohoto plug-in hybridu zkrátka na prvním místě, na rozdíl od ostatních hybridů, které řeší hlavně spotřebu a emise. Elektromotor přímo pohání zadní nápravu a už ze své podstaty poskytuje okamžitě maximální točivý moment při rozjezdu, zrychlování i předjíždění. S tímhle mercedesem by byl hřích nevyrazit na závodní okruh.

Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE se řadí k nejvýkonnějším, nejrychlejším a nejagilnějším osobním vozům na trhu Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE se řadí k nejvýkonnějším, nejrychlejším a nejagilnějším osobním vozům na trhu

Adrenalin na čtyřech kolech

Valí se toho na vás moc a jste ve stresu? Vypusťte všechno kromě své duše na závodním okruhu. V rychlosti 280 km/h stres jednoduše odletí. Sportovní mercedes si poradí i s ostrými zatáčkami a díky pečlivému ladění aerodynamiky se drží na trati s absolutní precizností.

S jeho vynikající ovladatelností a výkonnými brzdami si užijete závodění jako Lewis Hamilton nebo George Russell. Adaptivní podvozek s technologií z AMG GT Black Series a ocelové pružiny na podvozku se postarají o vaše pohodlí za všech okolností.

Divoký, ale ovladatelný

Nový mercedes vás v mnohém příjemně překvapí. Tím, co ale skutečně posouvá hranice, jsou inovativní technologie. A jimi je doslova našlapaný.

Vychutnejte si 8 jízdních režimů

Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE nabízí pestrou škálu zážitků. Díky osmi jízdním režimům, které jsou součástí standardní výbavy, se skvěle přizpůsobí každé situaci. Sami ovlivňujete rychlost reakcí pohonu a převodovky, charakteristiku řízení nebo tlumení podvozku.

Podívejte se, jaké jízdní režimy si můžete užít:

  • Comfort – režim příjemné jízdy s vyváženou spotřebou paliva. Vůz se dá do pohybu tiše pomocí elektromotoru. Elektrický pohon se aktivuje především ve městech. Podpůrný výkon dosahuje max. 25 %. Mimo město a na dálnici si užijete hybridní jízdu.
  • Electric – elektrická jízda s pohonem všech kol. Při vyčerpání elektrické energie se přepíná na režim Comfort.

Spalovací motor pod kapotou doplňuje elektromotor na zadní nápravě o výkonu 150 kW Spalovací motor pod kapotou doplňuje elektromotor na zadní nápravě o výkonu 150 kW

  • Battery Hold – spalovací motor podporuje elektromotor do 25 %. Oproti Comfortu  udržuje stav nabití akumulátorů na stejné úrovni.
  • Sport – elektromotor podporuje akceleraci do 65 %. Režim rychle reaguje na pohyby pedálu, má kratší dobu řazení a dynamičtější nastavení podvozku a řazení.
  • Sport+ – elektromotor podporuje akceleraci do 80 %. Režim svižně reaguje na pohyby pedálu plynu. Díky zásahům do točivého momentu při řazení vyšších převodových stupňů si užijete dynamickou sportovní jízdu.
  • Race – maximální jízdní výkon si užijete na závodním okruhu. Elektromotor podporuje spalovací motor do 80 %. Aktivací „Boost Mode“ snížíte podporu elektromotoru na 30 % a ušetříte energii na spontánní akceleraci po sešlápnutí plynu. Tím dosáhnete 100 % podpůrného výkonu elektromotoru.

Nový mercedes se chlubí luxusním interiérem s kvalitními materiály a moderními technologiemi Nový mercedes se chlubí luxusním interiérem s kvalitními materiály a moderními technologiemi

  • Slippery – režim, který se hodí, když to na silnici klouže. Má snížený výkon a plochou křivku točivého momentu.
  • Individual – chcete být pánem svého auta? Nastavte si charakteristiku pohonu i převodovky podle svých představ.

Tak co, chcete se projet? Splňte si svůj sen zde.

Prezentace klienta

Doporučujeme

Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly