Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mototechna Premium: To nejlepší z Áček

Michal Fokt
Diskuze (31)
Společnost AAA Auto dnes představila novou značku Mototechna Premium, která se bude specializovat na ty nejluxusnější ojetiny prestižních značek.

Poté, co AAA Auto začalo prodávat ta "lepší" zánovní auta od září 2012 prostřednictvím své divize Mototechna, přichází další "upgrade" této značky - Mototechna Premium. Tento "brand" dnes byl představen novinářům na letišti Aero Vodochody a zabývat se bude přesně tím, čím myslíte - prodejem těch nejexkluzivnějších vozů.

Mototechna Premium se zaměří na zánovní (stáří 1-2 roky, po prvním nebo druhém majiteli) vozy prémiových a exkluzivních značek v prvotřídním stavu, s dobrou servisní historií malým kilometrovým nájezdem a prodejní cenou přibližně od 500 tisíc korun výš, která ovšem bude oproti obdobným novým automobilům o 20-40 % nižší. Právě o takové vozy totiž je podle AAA Auto v současnosti velký zájem.

Divize Premium se také bude zaměřovat na prodej elektromobilů a symbolicky je proto v současnosti v nabídce ten nejexkluzivnější, jaký je v momentálně k sehnání - Tesla Model S s výkonem 421 koní a točivým momentem 600 N.m, která zrychlí z nuly na stovku za 4,4 s. I proto AAA ve spolupráci s ČEZ začíná budovat v areálech elektrické dobíjecí stanice, kterých by mělo vzniknout nejméně deset.

Současně se ČEZ pochlubil se svým projektem Elektromobilita ČEZ, jehož cílem je vybudovat v Česku páteřní síť (ideálně) rychlonabíjecích stanic ve městech, u dálnic a hlavních silničních tahů. Zatím jich funguje 37 a další budou přibývat i v závislosti na růstu množství elektromobilů na našich silnicích,

Michal Fokt
Diskuze (31)
14. 4. 2014 22:03
Mototechna Premium
Veřím, že "vyšší třídou" bude tento krok Áček přijat vřele. Určitě to není špatný nápad, jít rovnou za luxusem, než déle hledat mezi "obyčejnější" nabídkou. Já však zůstanu nohama na zemi a vrátím se do klasického bazaru, kde si v jejich nemalém výběru jistě najdu to svoje:)
14. 4. 2014 11:03
Re: ...
Mototechna- mají super výběr aut, často v nejvyšší možné výbavě
13. 4. 2014 17:39
Re: Elektromobil super, proč ne už ať jsou v bazarech
u nas v pridruzene obci k jednomu mensimu mestu ji ma taky jeden vykuk.
13. 4. 2014 16:42
Re: Mototechna? Brr!
Co jsem tam viděl tak na socialismus po Česku si tam ani nevzpomenete...Jako vybral bych tam.
13. 4. 2014 16:40
Vzpomínka vs současnost
Že bych si udělal na léto radost tím MB G500 jak je na fotce :*) Tohle kdyby viděl děda, jezdili jsme do Mototechny spolu. Perfektní oživení značky.