Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

MytyFakta.cz: Mercedes-Benz chce změnit svou image na českém trhu

Diskuze (38)
České zastoupení značky Mercedes-Benz spustilo nový web www.mytyfakta.cz, kterým chce napravit nejčastější předsudky spojené se stuttgartskými vozy.

Máte Mercedes-Benz za drahé a luxusní auto? Myslíte si, že je určené pro multimilionáře, snoby nebo gaunery? Přesně s takovými předsudky chce značka bojovat prostřednictvím dlouhodobé kampaně Mýty a fakta.

Za účelem poopravení image nejstarší automobilky byla založena webová stránka www.mytyfakta.cz. Na ní se budou v pravidelných aktualizacích objevovat nové mýty. Zatím byly zveřejněny čtyři.

Vozy Mercedes-Benz jsou prezentovány jako dražší, ale dobře vybavené automobily s pokročilými prvky výbavy, které jiné automobilky (zpravidla) vůbec nenabízí. Značka se také vymezuje vůči tvrzení, že je Mercedes manažerský vůz – naopak mnohé jeho modely jsou vyvíjeny pro uspokojení rodinných potřeb.

Třetí mýtus – Mercedes je drahý na servis – je vyvracen faktem, že pravidelná údržba po dobu 6 let nebo 120.000 km je k novému autu poskytována zdarma.

V neposlední řadě chce automobilka veřejnost přesvědčit, že její produkty se nekupují jako symbol luxusu, ale pro pověst bezpečných a spolehlivých aut.

Diskuse:

Jaké jsou vaše zkušenosti s vozy značky Mercedes-Benz?

Co si myslíte o Mercedesech a jejich majitelích?

Diskuze (38)
Avatar - Mersi
16. 12. 2017 17:42
Re: AUTO VEKSLÁKŮ
Přesně :-) :-)
Avatar - Mersi
16. 12. 2017 17:21
Proč?
Mercedes patří sice mezi dražší auta, ale stále je to kvalitní a spolehlivé, ten kdo tady skuhrá že se mu Mercedes nelíbí pouze závidí lidem kteří to auto mají, a je ve velmi dobrém stavu. My máme doma Mercedes a nejsme bohatí, ale jsme s tím autem spokojeni. Stačí se o to auto dobře starat, a ne jezdit do té doby dokud se to nepodělá. To jen blázni to tak dělají. Nato že jsem dívka a miluji auta tak to je co říct. Můj názor na toto je takový, že kdo si moc vybírá a stále mu nestačí to co už je a chce to nějak měnit tak nejdříve by měl změnit sebe!
Avatar - Hombre_71
22. 5. 2011 17:41
Re: AUTO VEKSLÁKŮ
GTI - nikdy bych nevěřil že to napíšu, ale tentokrát s tebou souhlasím slovo od slova. Mercedes je pro mě velká srdcovka a jejich muzeum ve Stuttgartu je pro mě něco jako pro muslima Mekka. ...a jednou určitě bude některý z těch krasavců s trojcípou hvězdou v mé garáži ;-)
20. 5. 2011 16:44
Re: Servis
Díky za dobré zprávy. Manželka mne tlačí do "B Klasse", tak sbírám informace. U dealera ti řeknou jen to, co potřebují, aby tě chytli, zkušenosti uživatelů jsou k nezaplacení.

Díky :yes:
20. 5. 2011 06:57
Re: AUTO VEKSLÁKŮ
:yes: :yes: :yes: