Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Na ryby stylově: Rybářský set Mulliner pro Bentley Bentayga

David Bureš
Diskuze (5)
Opulentní SUV od Bentley cílí hlavně zákazníky z Číny, Ruska a Středního východu. Nově chce oslovit i poněkud netradiční skupinu klientů, rybáře.

Bentley Bentayga je prezentováno jako nejvýkonnější a nejluxusnější SUV. S tím souvisí i luxusní prvky dostupné pro tento model – ciferník Breitling na vrchu palubní desky, hudební systém Naim s 22 reproduktory nebo speciální piknikový set. Naposledy Bentley pro bentaygu nabídlo i rybářský set.

Rybářská sada od divize Mulliner zabývající se takovými projekty pojme všechno důležité, co je podle automobilky potřebné pro úspěšný den u řeky. Samozřejmě tento set není obyčejný, ale zhotovený z těch nejluxusnějších materiálů, jak se na bentley sluší a patří.

Hlavním prvkem setu Bentayga Fly Fishing by Mulliner jsou tři oddělené boxy zdobené sedlovou kůží, které lze v případě nutnosti z auta vyndat. Jeden ukrývá vodotěsný úložný prostor na úlovky, druhý prostor pro občerstvení (při rybaření přece vyhládne a je žízeň) a třetí místo pro potřebnou výbavu, jako jsou háčky a mušky. Chladnička zahrnující sadu porcelánového nádobí a prostor pro rybářské náčiní se pak nachází v dýhované výsuvné zásuvce, která je snadno přístupná.

Dále nechybí čtyři hliníkové kazety na navijáky. Čtyři pruty jsou v dolní části zavazadelníku uloženy ve speciálních tubusech čalouněných sedlovou kůží. Pár sítí se zase ukrývá ve speciálních kožených taškách, které lze umístit do kobercem pokryté kapsy zabudované do boku zavazadelníku. Součástí setu je i dřevěný kufr na rybářské kalhoty a boty, který díky lemování odolným neoprenem udržuje oblečení ve vodotěsném prostředí.

V rámci rybářského setu je dodáváno speciální nástupní osvětlení, které promítá na zem před otevřenými dveřmi loga Bentley a Mullineru. Komu by to však bylo málo, může si místo nich zvolit vlastní grafiku.

Bentley neprozradilo, kolik set nazvaný Bentayga Fly Fishing by Mulliner stojí. Rozhodně se ale bude jednat o jeden z těch prvků, u nichž otázka na cenu znamená, že na něj zkrátka nemáte.

David Bureš
Diskuze (5)
23. 7. 2021 15:25
Juhu
Kdybych měla takové auto, tak asi na ryby jezdím opravdu hoodně rekreačně. Ale my taky potřebujeme s manželem nějaké živobytí. Víte, bydlíme v horách a mezi vesnicemi jsou pouze rybníky plné ryb. V autě proto vozíme jen pruty a hlásiče záběru https://www.sportcarp.cz/…izatory-zaberu/, usadíme se a lovíme do kádí. To je náplň našeho dne.
21. 11. 2020 22:12
Rybaření
Co já bych za takové auto dal na ryby. Já jezdím ve staré Feldě a prakticky veškeré mé úspory jdou na rybářské potřeby jako jsou navijáky a tak, takže si asi na takovéto auto na ryby asi budu muset ještě počkat nebo nevim :-D Jinak, pro všechny rybáře doporučuju tuhle stránku https://www.azfishing.cz/ maj tam super věci za super ceny.
2. 11. 2019 23:14
rybaření
Tak to asi nevyjde. :D Minulý měsíc mě totiž na https://www.zachytame.cz/ zaujala rybářská dovolená v Norsku, kterou jsem si prostě musel koupit. Nějaké peníze na víc sice pořád mám, ale na Bentley to bohužel vážně stačit nebude. :D
19. 7. 2016 15:07
Re: no konečně
Ano pane Vágner. Ale pravý king loví ryby z vrtulníku a dynamitem. Koupajici mají smůlu
19. 7. 2016 15:04
no konečně
to je dost, teď už si můžu konečně koupit auto čistě jenom na ryby. Doteďka jsem musel k vodě jezdit se svým Porsche, takže je dobře, že přišel takovej pěknej setík >:D