Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Fabia Combi odhalena

Libor Zezulka
Diskuze (291)
Aktuální vydání Světa motorů a Auto Tipu přináší špionážní snímky nové generace Škody Fabia Combi. Hon na novou fabii pokračuje i na Auto.cz.

Vydavatelství Axel Springer Praha a.s. zveřejnilo následující tiskovou zprávou: „Vzhled druhé generace Škody Fabia Combi už není tajemstvím. Časopisy Auto Tip a Svět motorů přinášejí ve svém dnešním vydání sadu špionážních fotografií následníka současného kombíku. Design vozu navazuje na nedávno představený minivan Roomster. Nové kombi má méně zakulacenou záď než současné provedení. Vzhled přístrojové desky a nabídka motorů se shodují s Roomsterem.“

Fotografie a další informace naleznete v aktuálním vydání Světa motorů a Auto Tipu. Také na Auto.cz jsme vyhlásili hon na novou fabii. Autor snímků, které se probojují do vydání, od nás získá skvělou herní konzolu Sony Playstation II. Tak neváhejte a foťte.

Libor Zezulka
Diskuze (291)
18. 10. 2006 08:11
Re: dějiny
Protektorat nevytvorili sami Nemci, aj v ceskych radoch bolo dost "narodovcov", ktori pomahali fasizmu. A nezabudni tiez na to, ze aj ked Slovensko viedol fasista, tak aspon bolo samostatne, kdezto Cesko bolo prilepene Nemecku na *... A aby ste sa po vojne zbavili tych mindrakov, tak ste vyhnali sudetskych nemcov z ich vlastneho uzemia... Takze nez zacnes hanit ine narody, pozri sa najprv do zrkadla na ten svoj. Ani by som to tu nepisal, toto je server o inych temach, ale si ma vytocil
6. 4. 2006 23:11
Re: Hnus - ale když nezdraží a o halíř tak budiž
:yes:
4. 4. 2006 16:11
Re: Apríl
Dokonalej postřeh :yes:
3. 4. 2006 20:29
OT: TEST - Fiat Grande Punto
Tak to si, brácho přečti... abys věděl, co si nikdy nekoupíš... přes půl melouna... za to můžeš lítat V Octavii od rána do večera... nutno ovšem napsat, že GP měl kožený židle. Jinak mě trochu překvapuje, že v Itálii neví, jak se otevírá kufr. Uvnitř je to prej výborné... no, asi se u Fiatu inspirovali u etalonu, u POLA :yes: Nemůžu si pomoci... já prostě tohle Punto vnímám jako parádní dámský auto... A v té červené to pak bude dokonalé :yes:
3. 4. 2006 20:12
Re: bez titulku
:-) :yes: