Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový grafický návrh úpravy diskuzí. Co vy na to?

Martin Machala
Diskuze (51)

Něco málo jsme už napravili, teď ještě zpřehlednit diskuze. Mrkněte prosím a pište. Za chvilku klidně i do soukromých zpráv.

Už můžete vkládat odkazy, editovat příspěvky, soukromé zprávy jsou snad už ve fázi finálního testování. Doufám, že funguje přihlašování, několika čtenářům haprovalo ještě nedávno.

Teď se prosím podívejte na grafický návrh, na kterém chlapci programátoři začínají pracovat. V tuto chvíli ještě můžeme bouchat do stolu a přicházet s připomínkami. Já jsem v podstatě spokojen, snad budete i vy. Dejte vědět!

Martin Machala
Diskuze (51)
24. 5. 2019 23:50
Re: Krok spravnym smerem
S palci nemam problem.
Ale chci videt (kdyz jsem prihlaseny) KDY a KDO palcoval. Neni nad transparentnost, ze ano :-)
Mam k tomu duvod - ja totiz nekdy neco napisu, pul hodiny nic ... a pak najednou na vsaech prispevcich v cele diskusi 4 palce dolu na kazdem z mych prispevku, to smrdi robotem nebo nekym s nekolika ucty. Takhle bych aspon videl, kdo to dava a ze to dava vzdy behem 2 minut. Ty palce mi nevadi, ale chtel bych tuto funkcionalitu, je to celkem banalni vyresit.

PS: pokud je to naprogramovane tak, ze tyto udaje nemate, nevadi. U starych prispevku se to jednoduse nezobrazi. Ale u novych ano - staci si pri akci LIKE/DISLIKE ulozit "log" "kdy, kdo, co" a tato data potom zobrazit - trivialni.
PPS: ted si uvedomuju, ze nemuzu lajkovat stejnou vec 2x tutiz je skoro jiste ze ta data mate i historicky, odhaduju
24. 5. 2019 23:46
Re: Osobně
"Hatelist" neni moc dobry slovo pro bezne lidi, mozna lepsi neco jako "blokovat prispevky tohoto uzivatele" nebo tak neco.
Avatar - Beefcake
23. 5. 2019 20:04
Re: Lepší, ale do dokonalosti stále světelné roky
On ma skoro vzdy dva, to vies, nahoda.
Magor zumpotvorca chcel asi potesit aj Kankunena.
Avatar - iudex
23. 5. 2019 16:08
Re: Lepší, ale do dokonalosti stále světelné roky
Tento náhodný zhluk slov musí generovať počítač, to ani nemôže byť človek.
A kto tomuto ešte dá dva lajky, to je úplne mimo pochop.
23. 5. 2019 12:22
Re: Krok spravnym smerem
Dobrá, z mobilu jsem odpovídat nezkoušel, ale vkládat příspěvek do diskuze mobilem šlo. Přidám ještě marginální pozitivum - signalizace on-line přímo u niku.

To je ale žalostně málo, abych změnil názor.

(Jistě by šlo obojí zapracovat do předešlé verze a možná by to nemuselo trvat dva měsíce. Ale ani po těch dvou měsících se mi z "pokroku" na tomhle paskvilu podkolenky teda nesrolovávaj.) Že si můžu dát sám sobě palec je jako pokrok ?

A ti hnusní předpotopní smajlíci jsou k zblití.